İYİ Partili Lütfü Türkkan, Faik Öztrak’a patladı: İttifaka bu yüzden karşıyım!

İYİ Partili Lütfü Türkkan, CHP'li Faik Öztrak'ın "Kemal Kılıçdaroğlu 2 oydan birini aldı" çıkışına tepki göstererek "Birilerine oy toplamaya mezun kılınmış bir siyasi hareket değiliz!" dedi.

GİRİŞ 11.08.2023 06:50 GÜNCELLEME 11.08.2023 09:38
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Ancak Türk halkı, istikrardan yana oy kullandı. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde ağır yenilgi alan, oylarında büyük kayıp yaşayan 7'li koalisyon ortakların hüsran sonrası birbirlerine salvoları devam ediyor. 

İYİ Parti Kemal Kılıçdaroğlu'nu yenilginin sebebi olarak gösterdi, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ise 'CHP son tercihimdi' çıkışı yaptı.

Koalisyon son dakika katılan Ümit Özdağ'ın "Kemal Kılıçdaroğlu bana 3 bakanlık verdi. Ben de İçişleri Bakanı olacaktım" sözleri ise koalisyonu salladı… İddiayı yalanlamayan Kılıçdaroğlu'nun "2 kişi arasında yapılmış bir anlaşmaydı. Kimse bilmiyordu" demesi de kavgası tırmandırdı. Gizli protokolü öğrenen ortaklar, masayı dağıttı…

ÖZTRAK KILIÇDAROĞLU HER 2 OYDAN BIR TANESİNİ ALDI

Seçim bitse de, koalisyonda kavga bir an bile azalmadı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, değişim tartışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu'na övgüler yağdırdı. Hatta seçimde alınan yenilgiye rağmen "Kılıçdaroğlu Türkiye'de atılan her 2 oydan bir tanesini aldı" ifadesini kullandı.

İYİ PARTİLİ TÜRKKAN'DAN SERT TEPKİ GELDİ

İşte Faik Öztrak'ın bu sözleri, koalisyon ortaklarından İYİ Parti'yi kızdırdı. Küfürbaz vekil Lütfü Türkkan, Faik Öztrak'ın sözlerine sosyal medyadan karşı çıktı.

"CHP Sözcüsü Faik Öztrak, 'Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanı, Türkiye'de atılan her iki oydan bir tanesini aldı' demiş. Neden ittifaka karşı olduğumu bundan daha iyi ifade eden bir cümle olamaz. Biz, genel veya yerel seçimde birilerine oy toplamaya mezun kılınmış bir siyasi hareket değiliz. Bunun için de bunca çileyi sıkıntıyı göğüsleyip parti kurmadık" mesajı paylaştı.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 85
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Şehidimizin bacısına sinkaflı küfür eden, sonrada etmedim deyip üstüne de yalan söyleyen bir şeref yoksun ve haysiyet yoksununun söylediği hiçbir şeye itibar edilmez... unutmatacağız...
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Şehit yakınına sövenden adam olmaz
    Cevapla
  • Mehmet 8 ay önce Şikayet Et
    Şehide KÜFREDEN Türkkan. Senin Meclise girmen bile hata YAZIKLAR OLSUN. Nasıl bir Toplum Haline geldik. Sana OY Verenlere Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Almancı 8 ay önce Şikayet Et
    Ya geçen seçimlerde baybay Kemal’e oy toplamaktan başka bir fonksiyonunuzmu vardı? Siz o görevi harikulade yerine getirdiniz, umarım Türk milleti bunu unutmaz!
    Cevapla
  • abuzer 8 ay önce Şikayet Et
    öztraklar kaç kuşaktan beri meclistesiniz dedeniz , bababnız ve siz türkiyenin hayrına hangi girişimlerde bulundunuz. şu öztrakın girişimiyle bu eser yapılmıştır diye övünebileceğiniz bir eser varmı. yaşım 66 ben hiç duymadım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Birinci Dünya Savaşı'nda kaç kişi hayatını kaybetti? İşte yayınlanan rakamlar...
Ferdi ve Barış Alper'in peşindeki takımlar ortaya çıktı!