Dışişleri Bakanlığı diplomat alımı yapacak

Dışişleri Bakanlığı, "Türkiyemizi dünyanın dört bir yanında temsil etmek ister misin?" diyerek diplomat alımına çıktığını duyurdu

Dışişleri Bakanlığı diplomat alımı yapacak
Dışişleri Bakanlığı diplomat alımı yapacak
GİRİŞ 12.08.2023 13:16 GÜNCELLEME 12.08.2023 13:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı, sosyal medya hesabından paylaştığı ilanın şartarına ilişkin şu ifadelere yer verdi:

"35 yaşını doldurmadıysan, ilanda belirtilen lisans/yüksek lisans bölümlerinden mezunsan, yabancı dil yeterliliğin varsa,Türk Diplomatı olarak bayrağımızı yurtdışında taşıma düşüncesi seni heyecanlandırıyorsa, İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça, Arapça, Farsça, İspanyolca, İtalyanca, Portekizce, Çince, Japonca veya Yunanca dillerinden Aday Meslek Memurluğu Giriş Sınavı'na girerek aramıza katılabilirsin"

Başvurular 15-29 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacak.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • aziz 8 ay önce Şikayet Et
    Yol ve yemek var mı
    Cevapla
  • İ Aydın 8 ay önce Şikayet Et
    sigorta varmı?
    Cevapla
  • coban 8 ay önce Şikayet Et
    neden hep yas siniri konuluyor anlamiyorum.. bu yas siniri emek vermis tecrübe sahibi olan kisilere karsi cok büyük haksizlik..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!