Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'na resti çekti! Yarkadaş, Kılıçdaroğlu'nun mesajını açıkladı!

CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Barış Yarkadaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile seçim sonrası "değişim" çağrıları yaparak Genel Başkanlığa göz diken Ekrem İmamoğlu'na ilettiği mesajı açıkladı.

GİRİŞ 15.08.2023 00:42 GÜNCELLEME 15.08.2023 00:43
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Mayıs seçimlerinde muhalefetin uğradığı seçim hezimetinin yankıları sürmeye devam ediyor.  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kaybedilen seçimin ardından "değişim" naraları atarak Kemal Kılıçdaroğlu'na savaş açan ve Genel Başkanlığa göz dikmişti.

Gelinen noktada parti tabanında yeterli desteği göremeyen İmamoğlu, genel başkanlık isteğinden vazgeçtiği iddia edilmişti. 

CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Barış Yarkadaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve Ekrem İmamoğlu'na ilettiği mesajı açıkladı.

YARKADAŞ, KILIÇDAROĞLU'NUN İMAMOĞLU'NA ATTIĞI MESAJI AÇIKLADI

Yarkadaş, Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu'na "Kararını ver belediye başkan adayı mısın, değil misin? Aday değilsen yerine İstanbul'a bir aday hazırlayacağım" dediğini açıkladı.

KILIÇDAROĞLU, İMAMOĞLU'NA RESTİ ÇEKTİ: KARARINI VER, YERİNE ADAY HAZIRLAYACAĞIM

Yarkadaş söz konusu konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Kemal Kılıçdaroğlu partinin sonu gelmez, bir yere varmayan değişim tartışmalarından dolayı yorulduğunu, meşgul edildiğini, enerjisinin boşa harcandığını Ekrem İmamoğlu'na bir mesajla iletti. Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'na "Kararını ver. Belediye başkan adayı mısın, değil misin? Bu tartışmalar bu partiyi yoruyor. Aday değilsen İstanbul'a bir aday hazırlayacağım. İstanbul'u bu tartışmalara harcatmam." dedi.

 

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • İrfan Hoca0606 8 ay önce Şikayet Et
    Pati içi işlerinde: Kemal abimin eline kimse boy ölçüşemez. Önder Sav ı bile ekarte etmiş bir kişidir.
    Cevapla
  • SİİRTLİ 8 ay önce Şikayet Et
    Ekrem'in siyasi hayatı bitmiştir
    Cevapla
  • Mert 8 ay önce Şikayet Et
    Çeeeek .. iki kuru.. pilav üstü olsun ustaaaaaa
    Cevapla
  • Türk 8 ay önce Şikayet Et
    Kendi kendinize itiraf ediyorsunuz sizden bi halt olmayacağını.
    Cevapla
  • MERSİNLİ 8 ay önce Şikayet Et
    Bukelemun gibi her partiye çiçek dağıtacağına partisine sahip çıksın Kılıçtaroğlu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu'yu tutuklanma korkusu sardı! Dünya liderlerine seslendi
Meteoroloji'den 28 ile uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat