Meral Akşener milletvekili borsası kurmuş! Whatsapp mesajları ifşa oldu
İYİ Parti'deki skandallara bir yenisi daha eklendi. Partiden ihraç edilen İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan, Meral Akşener'le ilgili çarpıcı bilgiler paylaştı.
Daha önce de Akşener'in partide milletvekili borsası kurduğunu belirten Ertugan bu kez bir Whatsapp görüntüsü paylaştı. Ertugan, eski İstanbul Organize Suçlar Şube Müdürü Adil Serdar Saçan'ın mesajlaşmasını paylaşarak "Milletvekili borsası oluşturmuşsunuz. Siz siyasi emek dolandırıcısısınız" dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve partisiyle ilgili skandal bir mesajlaşma ortaya çıktı. İYİ Parti'de Kurucular Kurulu Üyesi olan ve yakın zamanda partiden ihraç edilen Musa Ertugan, daha önce de dile getirdiği ve Akşener'in partide milletvekili borsası kurduğu yönündeki iddialarına bir mesajlaşma görüntüsü de ekledi.
ADİL SERDAR SAÇAN'IN MESAJLARINI PAYLAŞTI
Eski Emniyet Şube Müdürü Adil Serdar Saçan ve bir arkadaşının Whatsapp konuşmasını paylaşan Ertugan skandalı sosyal medyadan paylaştı.
"İMAMOĞLU'NUN ADAMI 3 MİLYON DOLAR VERMİŞ"
Mesajlaşmada Ertugan'ın arkadaşım dediği kişinin Adil Serdar Saçan'dan bir milletvekili adayıyla ilgili bilgi istediği görülüyor. Saçan ise sözkonusu kişiyle ilgili "Van'lı bir inşaatçı, Ekrem İmamoğlu'nun adamı. 3 milyon dolar vermiş." cevabı veriyor.
"SİYASİ DOLANDIRICI DEMİŞTİM..."
İşte bu mesajlaşmayı sosyal medyadan paylaşan Ertugan şu ifadeleri kullandı "Siyasi dolandırıcı demiştim. Genel Başkan bize ağır sözler söylemiş. Eyvallah doğru söylemiş. İftira atan şerefsizdir. Ben de diyorum ki iftira atmadan attı diyenler kimlerse onlar da bin defa daha ş...dir."
"MİLLETVEKİLİ BORSASI OLUŞTURMUŞSUNUZ"
Ertugan şunları da ekledi: Al sana belge 1. İstanbul Kurucu Organize Şube Müdürü Adil Serdar Saçan ile bir arkadaşımızın yazışması. Emeklerimiz üzerinden milletvekili borsası oluşturmuşsunuz. Tekrar söylüyorum siz siyasi emek dolandırıcısısınız.
ERTUGAN VE BAZI İSİMLER PARTİDEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ
İYİ Parti'de Ethem Baykal, Günay Kodaz, İsmet Koçak, Musa Ertugan, Tamer Kayaalp ve Sevinç Gümüş, Genel Başkan Meral Akşener'in imzasıyla Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. İYİ Parti'nin kurucuları arasında yer alan Musa Ertugan, Meral Akşener'in bu kararına sosyal medya hesabından sert yanıt vermişti.
-
Bülent duman 1 yıl önce Şikayet EtDevlet gerekeni yapsın, milletvekilliği onurdurBeğen
-
Toros01 1 yıl önce Şikayet EtHedefe varacak her yol otoban. İyi pazarlar.Beğen
-
Mehmet 1 yıl önce Şikayet EtBen o milletvekilini biliyorum. Kendisi de İmamoğlu gibi müteahhit.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Samii 1 yıl önce Şikayet EtVay be 3 milyon vermiş. Vekil olunca neler yapacak kim bilir bu kadar para veriyor.Beğen Toplam 8 beğeni
-
Mehmedim 1 yıl önce Şikayet EtBir gün gelir ve Meral. Akşener'in neden MHP'yi ele geçirmek istediğini, istediği olmayınca da MHP içindeki bir gurubu kendi yanına (birçok gerekçe üreterek) çektiğini ve onları İP'e düğümlediğini, 6 senedir de CHP'ye Stepne olarak devam ettiğini Öğrenecek-tir. O zaman İP'in ipine sarılan eski MHP lilerin nasıl pişman olduklarını göreceğiz. Proje partileri çok yaşamaz çünkü..Beğen Toplam 21 beğeni