Uşak’ta AK Parti İlçe Başkanı yönetimiyle birlikte istifa etti

Uşak’ta AK Parti Sivaslı İlçe Başkanı Bahri Azatçam, ilçe yönetimindeki isimlerle birlikte görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.

Uşak’ta AK Parti İlçe Başkanı yönetimiyle birlikte istifa etti
Uşak’ta AK Parti İlçe Başkanı yönetimiyle birlikte istifa etti
GİRİŞ 17.08.2023 15:27 GÜNCELLEME 17.08.2023 15:27

Yerel seçim süreci nedeniyle böyle bir karar aldıklarını ifade eden Bahri Azatçam, "Seçimlere yeni bir yönetimle girmenin daha sağlıklı olacağını düşündük ayrıca yeni göreve gelecek yönetimle birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Aramızdan çıkacak belediye başkan adayı arkadaşlarımıza da desteğimiz sürecek. Bu manada hem partimizdeki dava arkadaşlarımızın daha rahat hareket edebilmelerini sağlamak hem de partimizde bir nefer olarak çalışıp sahada hareket kabiliyetimizi artırabilmek için istifa kararı aldık. Yeniden şekillendirilecek yönetimdeki arkadaşlarımızla da çalışmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde Türkiye Yüzyılı'nı, birlikte üreterek ve daha fazla çalışarak milletimize hizmet yolunda elimizden gelenin fazlasını yapmaya cesaretle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere çizdiği yolda yüklediği her misyonda bir nefer olarak daha çok çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik