AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür istifa etti

Balıkesir'de Ayvalık AK Parti İlçe Başkanı Ali Gür görevinden istifa etti.

AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür istifa etti
AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür istifa etti
GİRİŞ 20.08.2023 21:56 GÜNCELLEME 21.08.2023 11:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Balıkesir Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür, 2024 yerel seçimlerinde belediye başkan adaylığına başvurabilmek için tüzük gereği partisinden istifa etti.

Gür, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlıkla çalışan AK Parti, Türkiye’nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli ruhu, Türkiye’nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir.” ifadelerini kullandı.

"AK PARTİ DAVAMIZIN HİZMET MARATONU BİR BAYRAK YARIŞIDIR"

Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içerisinde yer alarak, sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda istifa ediyorum." diyen Gür, şunları kaydetti:

"Görev sürem boyunca, ilçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik. Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda birçok başarı elde ettik. Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerini esirgemeyen başta Sayın Genel Başkanımıza, İl Başkanımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi iletiyorum. AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık. Bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz. Tüm AK Parti ailesine ve ilçe halkımıza saygılarımla.”

TÜZÜK GEREĞİ İSTİFA ETTİ

İlçe Başkanlığı görevine geçici olarak ikinci başkan Elmas Özmen’in getirildiği öğrenilirken, Ali Gür’e yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Gür’ün istifasının parti tüzük gereği olduğu ve önümüzdeki yerel seçimlerde de Ayvalık Belediye Başkanlığı veya Belediye Meclis Üyeliği adaylığı için bu istifanın şimdiden yapılması gerektiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • bbarak 8 ay önce Şikayet Et
    Böyle bir haberin saçmalıktan ve milleti boş şeylerle uğraşmasından başka ne haber niteliği var Allah Aşkına!
    Cevapla
  • yalovalı 8 ay önce Şikayet Et
    partisinden Mi? yoksa ilçe bakanlığından mı istifa etti ???
    Cevapla
  • Kahrol CHPKK.... 8 ay önce Şikayet Et
    onemli degil...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’