AK Parti Rize’de 5 ilçe başkanı aday adayı olmak için istifa etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Rize İl Başkanlığı’nda 5 ilçe başkanı 2024 Yerel Seçimlerinde aday adayı olmak için istifa etti.

AK Parti Rize’de 5 ilçe başkanı aday adayı olmak için istifa etti
AK Parti Rize’de 5 ilçe başkanı aday adayı olmak için istifa etti
GİRİŞ 24.08.2023 17:07 GÜNCELLEME 28.08.2023 14:00

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Mahalli ve İdari Seçimler öncesi siyasi partilerde heyecan başladı. AK Parti’ de 5 ilçe başkanı bugün İl Başkanlığı binasına gelerek belediye başkanı aday adayı olmak üzere istifalarını sundular. Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, Çamlıhemşin İlçe Başkanı Ömer Altun, Derepazarı İlçe Başkanı Erkan Köse, Fındıklı İlçe Başkanı İsmail Fethi Velioğlu ve Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız AK Parti Rize İl Teşkilat Başkanı Reyhan Bekar Mataracı'ya istifalarını sunarak 2024 seçimleri için ilçelerinde belediye başkanı aday adayı oldular.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek