CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapamadığını AK Partili Menemen Belediyesi yaptı

Yaklaşık iki buçuk sene önce CHP’den AK Parti’ye geçen Menemen Belediyesi, 250 milyon lira maliyetle 100 hizmet aracını vatandaşların hizmetine sundu.

GİRİŞ 25.08.2023 23:40 GÜNCELLEME 28.08.2023 14:00
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Yaklaşık iki buçuk sene önce CHP’den AK Parti’ye geçen Menemen Belediyesi, 250 milyon lira maliyetle 100 hizmet aracını vatandaşların hizmetine sundu. 

'AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİN NE OLDUĞUNU MERAK EDENLERİN MENEMEN'E BAKMASI YETERLİDİR'

Menemen Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen 100 hizmet aracının teslim töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: “2 buçuk sene önce görevi devralan Aydın Pehlivan başkanımız, borç batağındaki ve belirsizlikler içerisindeki, çalışamaz hale gelmiş Menemen Belediyesi’ni bugün öz kaynaklarıyla 250 milyonluk 100 araç alabilecek seviyeye getirmiştir. Aslında bu durum, AK Parti belediyeciliğinin de bir özetidir. AK Parti belediyeciliğinin ne olduğunu merak edenlerin Menemen’e bakması yeterlidir" 

'HİÇBİR MAZERET BAŞARININ YERİNİ TUTMAZ'

AK Parti olarak millete hizmeti aşk olarak gördüklerini kaydeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yerel kalkınma hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini, İzmir'e de Menemen'e de daha çok hizmet etmek istediklerini söyledi. Millet için çalışanların her engeli aşabileceğini ifade eden Dağ, "Birçok belediye başkanı geldi geçti. İzmir'de de geldi geçti. 'Ben 5 senemi burada sürdüreyim, bir eser ortaya koyamasam da bahane üretirim, mazeret bulurum.' anlayışıyla hareket ettiğiniz zaman ortaya eser çıkmaz. Hiçbir mazeret başarının yerini tutmaz." dedi.

'MESELE SÖYLEMEK DEĞİL HAYATA GEÇİRMEK'

AK Parti'nin muhalefetten farkının "millete hizmet etme heyecanı" olduğunu belirten Dağ, "Mesele söylemek değil, hayata geçirmek. Önümüzde somut gerçekler var. Biz abartmıyoruz, olmayan şeyi söylemiyoruz. Menemen'de siz yaşadınız, yaşıyorsunuz. Öncesinde uzun yıllar başka belediye başkanları da oldu o dönemdeki çalışmalara bakın ve şu dönemdeki çalışmalara bakın ve hakkı teslim edin." diye konuştu.

'BİZ BU ŞEHİRLERİN EVLADIYIZ'

Vatandaşa daha iyi hizmet etmek istediklerini dile getiren Dağ, şöyle devam etti:

 "2023 seçimlerinde rakibimiz çok değişti. 7'li, 8'li, 15'li, 20'li masa rakibimiz olarak girdiler seçime ve kaybettiler. 5 sene daha iktidardayız. Biz İzmir'e de Menemen'e de daha çok hizmet etmek istiyoruz. Derdimiz bu, başka bir derdimiz yok. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde daha çok şehrine, iline ilçesine faydalı olmak isteyenlerin netice alacağı bir seçim olacağını düşünüyorum. Bunun için hepimiz sahada koşturacağız. Biz bu şehirlerin evladıyız. Menemen'i de İzmir'i de adım adım, karış karış biliriz."

Hamza Dağ, yerel kalkınma hedefiyle çalışmayı sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

100 ARAÇ HİZMETE ALINDI

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan ise kaynakları doğru kullanarak vatandaşa hizmet götürdüklerini söyledi.Cumhuriyetin 100. kuruluş yıl dönümünde Türkiye Yüzyılı vizyonuyla hareket ettiklerini ve 100 hizmet aracını ilçeye kazandırdıklarını ifade eden Pehlivan, yeni hizmete alınan araçların maliyetinin 250 milyon lira olduğunu, ihtiyaç doğrultusunda araç alımına devam edeceklerini belirtti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 43
  • Tunç 8 ay önce Şikayet Et
    Chpye yatırım,! bence gereksiz heykelden hizmet araçları daha makbul.
    Cevapla
  • Tunç 8 ay önce Şikayet Et
    Tunç soyar Kemal boyar İzmir uyar Millete dalevere gerek Rahmetli Özal in yaptığı yollarda olmasa Her ay su kesilir her ay elektrik kesilir Her sene izban grevde Sanat adı altında milyonlar heykele giderken İçmeye dewamke bro
    Cevapla
  • Ozcan 8 ay önce Şikayet Et
    Kimse kimseye maval okumasın durum net örnek ortada Emekli inim inim inliyor hangi başarı 7500TL ile ne olur ? Kiralar ne kadar? Elektrik, Su Dofal gaz Zeytin Peynir Et Kıyma Süt Yumurta Mazot ne kadar bunlara bakın. Önce üret sonra Tüket. Üretim toplumu olmamız şart.
    Cevapla
  • Aras 8 ay önce Şikayet Et
    Ödenek alabilen belediye ile sadece oy vermediği için ödenek sağlanamayan belediyeleri kıyaslamak alkışlıyorum oy verirsen çalışırız demekten başka ne anlama geliyor acaba neyse...
    Cevapla
  • Taşhan 8 ay önce Şikayet Et
    Bunlara gereken cevabı Izmir her zaman verdi. Yine aynı cevabı alacaklar Izmirden merak etmesinler milletin parasını bir lutuf gibi sunuyorlar ...Insanlarda inanıyor. Tabiki yapacaksınız ne için yönetime talip oluyorsunuz..!! Bu hizmetleri yapmak için o zaman bu bir lutuf değil goervdir.
    Cevapla
  • Selcuk 8 ay önce Şikayet Et
    Kimse sormuyor mu 1 arac 25 milyon Tl eder mi diye ? Nasilsa milletin parasi deniz yemeyen .... Bide buna alkis tutuyolar ... Sen 100 araci 50 milyona alsaydin bu basari olurdu Yoksa milletin parasiyla bol keseden vermekle is yaptin olmaz ...zaten bu sizin goreviniz ...
    Cevapla
  • Oktay 8 ay önce Şikayet Et
    Hesap yapmayı hesap uzmanı gılışdaroğlundanmı öğrendin istersen birdaha gözden geçir
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Bir araç 2.5 milyon yapıyor hesabı düzgün yap
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den her yıl 30 milyar TL çalıyorlar!
Bakan Hakan Fidan'dan son dakika Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak!