Akşener'in sözleri gündem oldu! CHP'den ilk tepki: İnsafsızca...

CHP İstanbul eski milletvekili Gürsel Tekin, katıldığı canlı yayında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözlerine tepki gösterdi. Tekin, 'İnsafsızca' dedi.

GİRİŞ 26.08.2023 23:42 GÜNCELLEME 26.08.2023 23:42
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin Afyonkarahisar'daki 'Büyük Buluşması'nda Millet İttifakı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. Türkiye siyasetinde gündeme oturan Akşener'in sözlerine CHP'den ilk tepki geldi.



CHP İstanbul eski milletvekili Gürsel Tekin, TV100'de katıldığı canlı yayında Akşener'in çıkışına tepki gösterdi.
 

Akşener'den yerel seçim kararı! 6'lı masa ve Kılıçdaroğlu'na bombardımanAkşener'den yerel seçim kararı! 6'lı masa ve Kılıçdaroğlu'na bombardıman


"AKŞENER'İN ELEŞTİRİLERİ İNSAFSIZCA"

Tekin, Akşener'in sözleriyle ilgili "Millet iradesi ile seçilmiş her parti bakanlığı hak eder cümlesi İYİ Parti aylarca tartıştı. Benim partim bir gün bile bana sahip çıkmadı. Bugün Akşener'in CHP'ye yönelik konuşması beni çok şaşırttı. Partimizdeki arkadaşların mezhepleri, siyasal düşünceleri tartışıldı, biz ibadetten yoksunuz, camiye girdiğimizde hangi safta duracağımız tartışması bile oldu. CHP'nin Genel Başkanı dahil olmak üzere ana kadrodaki yetkin, etkin isimlerin hiçbir tanesi bile bunlara cevap vermedi. Asla Akşener'i ve İYİ Parti'deki arkadaşımızı da tartıştırmadı. CHP'nin hedef tahtasına oturtulması insafsızca eleştirilerdir." değerlendirmesini yaptı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 97
  • Sakih TT 8 ay önce Şikayet Et
    " Bizler ibadetten yoksunuz" işte chp budur ibadeten dinden Allah'tan yoksun olmaktır. Ama her seçim döneminde camiler de müezzin gibi bülbül kesilirler tutmadıkları orucu dedalarca iftar edip açarlar
    Cevapla
  • Celalettin 8 ay önce Şikayet Et
    Chp yi bombalamış. Ne bombalaması mezarlıktan gece geçerken adeta korkudan ıslık çalmış . Yarın ağababaları kaşlarını çattı mı tamam tamam der. Yanlış anlaşıldım der.,..
    Cevapla
  • mhrrm.dgl 8 ay önce Şikayet Et
    utanma da yok. amaç hizmet ve ülke değil sadece koltuk.muhalefet in komple değişmesi gerekirken hala koltuklarina sımsıkı sarılıyor. reis te rahat ediyo, biliyo ki bunlar birbirine yeter. iyi muhalefet iyi iktidar demek kötü muhalefet kötü iktidar demek. mangal alttan ne kadar güçlü harlanirsa o kadar iyi yanar
    Cevapla
  • Mert 8 ay önce Şikayet Et
    Tekin sessiz sedasız kenarda otururken konuşmaya başladı, belediye seçimlerinde yer kapmaca oyunları, e daha önceden antremanlı, bilir bu işleri, yapılanlar yanına kar kalıyor ne yazık ki birçoklarının, İBB deki borcun hesabı verilecekmi veya halk sorgulayacakmı göreceğiz
    Cevapla
  • Acaba? 8 ay önce Şikayet Et
    Milliyetçi muhafazakar kesimden daha çok oy koparabilmek için (bunu şimdiye kadar pek başaramadılar) bağlı olduğu ittifaktan uzak gibi duracak ama kritik seçimlerde ve yerlerde bağlı olduğu ittifakla ortak hareket edecektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!