Mustafa Sarıgül'den bakanlık önerisi

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, orman yangınlarına dikkat çekerek bakanlık önerisinde bulundu.

Mustafa Sarıgül'den bakanlık önerisi
Mustafa Sarıgül'den bakanlık önerisi
GİRİŞ 26.08.2023 23:45 GÜNCELLEME 26.08.2023 23:46
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Orman Bakanlığı kurulması çağrısında bulundu.

Sarıgül, “Buradan çağrıda bulunuyorum. TBMM’yi açın, ormandaki yangınları, mutfaktaki yangınları konuşalım. Ormanlarımızı Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı olmaktan çıkaralım. Bu bakanlık tarıma mı baksın? Hayvancılığa mı baksın? Gıdaya mı baksın? Ormana mı baksın? Orman Bakanlığını eskiden olduğu müstakil bir bakanlık haline getirelim. Orman politikalarımızı gözden geçirelim. Kalıcı planlar devreye sokalım. Deprem ve Afet Bakanlığı kuralım. Orman yangınları bu bakanlığın sorumluluğunda olsun. Yangınların yüzde 90’ı insan kaynaklı olduğuna göre, orman yangınıyla mücadeleyi yangın çıkmadan önce yapalım. Aklımızı başımıza alalım. Toprağın, havanın, suyun ve hayatın değerini bilelim. Doğayı tüketmeyelim Türkiye’yi ihya edelim.” şeklinde konuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • delibalta2071 8 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim adam doğru bir şey söylemiş. Zihniyeti şahsiyeti ne olursa olsun. Hemen bel altı cevaplar dolmuş. Yazık. Troll her tarafta aynı demekki. Her şey git gite sığlaştı maalesef
    Cevapla
  • CCC 8 ay önce Şikayet Et
    Gündem hastalığına yakalanmış eziklik psikolojisinden kurtulmak için ortaya laf atıyor işte.
    Cevapla
  • ismail. 8 ay önce Şikayet Et
    Bana kalırsa chp ye yalan söyleme iftra atma reklam için pız verme heykel yapma işlerine bakacak kemalin eş değeri müdürler atanmalı hemen kurultay toplanmalı bence.
    Cevapla
  • HHH 8 ay önce Şikayet Et
    CHP genel merkezinde senin mavi dosyanı konuşalım sahi o dosya ne oldu.
    Cevapla
  • ismail. 8 ay önce Şikayet Et
    Sen kimdin şu küstüm gittim dediğin yere üç kuruşluk makam mevki uğruna dünü unutup olmayan itibarı yerlere seren senmi konuşuyorsun güya beklentin kemal koltuğu sana bırakacak canım benim baykaldan beter yapar seni unutma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!