Fatih Portakal Akşener'e fena patladı: Yazıklar olsun

İYİ Parti lideri Akşener'in dün 6'lı masayı yerden yere vurup yerel seçim kararını açıkladığı sert çıkışlara bir tepki de Fatih Portakal'dan geldi.

Fatih Portakal Akşener'e fena patladı: Yazıklar olsun
Fatih Portakal Akşener'e fena patladı: Yazıklar olsun
GİRİŞ 27.08.2023 17:42 GÜNCELLEME 27.08.2023 17:47
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün Afyonkarahisar'da yaptığı açıklamalarla CHP'yi topa tutarken yerel seçimlere parti olarak gireceklerini duyurdu. Akşener ayrıca Kılıçdaroğlu'nun nefsine yenildiğini ifade ederken "Koltuğundan başka hiçbir şeyi düşünmeyenlerle uğraştık." dedi. Bu çıkış sonrası CHP medyası Akşener'i hedef almaya başlarken Fatih Portakal da o isimler arasına katıldı. Portakal, Akşener'i başarısızlık durumunda sorumluluk almamakla suçlarken kendisinin zeytinyağı gibi üste çıktığını söyledi. CHP yandaşı Portakal ayrıca yerel seçimlerde seçmenin muhalefete iyi bir ders vereceğini belirtti. 

"NEFSİNİN ESİRİ OLANLARLA UĞRAŞTIK"

Akşener yeni bir yola çıkacaklarını ifade ederken Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık konusunda ısrarını hedef aldı. Akşener "Ne yazık ki, nefsinin esiri olanlarla uğraştık. Biz, "önce millet, önce memleket" dedik. Ama ne yazık ki, "önce şahsım, önce ben" diyenlerle uğraştık. Biz, milletimizin geleceği için, kendi çıkarlarımızdan vazgeçtik. Ama ne yazık ki, Koltuğundan başka hiçbir şeyi düşünmeyenlerle uğraştık." dedi..

Akşener'in bu sözleri sonrası CHP medyası ayağa kalkarken, Fatih Portakal Akşener'i sert sözlerle hedef aldı.

İşte Portakal'ın sözleri:

"BAŞARISIZLIKTA SORUMLULUK ALMIYOR"

Meral Akşener'in 26 Ağustos konuşmasında söyleyeceklerini tahmin etsem de, meraktan bir dinleyim dedim. Şaşırtmadı! Başarısızlikta hiç sorumluluk almıyor.

"ZEYTİNYAĞI GİBİ ÜSTE ÇIKTI"

Kurnazca bir hareketle, insanların yüzüne hiç de utanıp sıkılmadan, yüzü kızarmadan bakarak başkasının üzerinden özür diliyor. Arkadaş başarısızlıkta sizin de payınız var. Zeytinyağ gibi üste çıkmak bu olsa gerek.

"SEÇMEN MUHALEFETE İYİ BİR DERS VERECEK"

İyi de CB'da adayı vazgeçiremedin, Meclis seçiminde nasıl yüzde 10'un altında kaldınız? Bu büyük başarısızlık için ne diyorsunuz? Bu sorunun cevabı zaten yok. Kanımca 31 Mart'ta seçmen size ve değişmeyen muhalefete iyi bir ders verecek.

"İNSANLARIN UMUTLARINI TÜKETTİNİZ"

Acı olansa haketmediğiniz o koltuklarda oturmaya devam edecek olmanız. Ona da zaten kulpu şimdiden takmıssınız: "yerel seçim genel seçim değildir." İnsanların umudunu tükettiniz, bizi kobay gibi görmeyi alışkanlık haline getiren, üzerimizde her türlü ekonomik ve sosyal deneyi yapan bu yöneticilere mecbur bıraktınız. Yazıklar olsun!.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 66
  • Mustafa 8 ay önce Şikayet Et
    Portakalın zamanı geçmiş bunu atın çöpe gitsin dikkate almayın
    Cevapla
  • Mehmet 8 ay önce Şikayet Et
    Portakal, sen yaz uykusunda mısın rüya mı görüyorsun? CHP'li seçmen herzamanki performansı tıppış tıppış sergiler. Bir de bazılarından lön lön zil sesleri gelebilir, genelde onlar önde olur aynı Portakal gibi.
    Cevapla
  • Sonsuz Hafıza 8 ay önce Şikayet Et
    Portakal zamanı gelmiş. Yine kilosu pahalı olsun diye komisyoncu manipülasyon yapıyor.
    Cevapla
  • Alaskamkuzey 8 ay önce Şikayet Et
    Kemal beye tek laf edersen yine kovulursun. akıllı ol .dışarıda TV spikeri Kemal bey gitsin sen kimsin kim.demedigin kalmadı yeter be CHP ile uğraştığın
    Cevapla
  • Kılıç 8 ay önce Şikayet Et
    Fatih efendi.Akseneri hiç sevmem oy da vermedim.Ama bir gazeteci bir genel başkana böyle konuşamaz.Haddini bil.Cok yiyorsa çık siyaset yap.Cunku sen iktidarında muhalefetine beğenmiyorsun.Kendini bir halt zannediyorsun.Cik sahaya boyunun ölçüsünü görelim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak