Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki heyet ile 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret ediyor.

GİRİŞ 30.08.2023 11:17 GÜNCELLEME 30.08.2023 12:10
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Büyük Zafer'in 101'inci yılı kutlamaları kapsamında, ilk tören Anıtkabir'de düzenleniyor. Tören, devlet erkanının Aslanlı Yol'da yürüyüşüyle başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki kortejde, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yüksek yargı organlarının başkanları, komutanlar, siyasi partilerin temsilcileri, bürokratlar ve diğer devlet erkanı yer aldı.

Erdoğan, Atatürk'ün mozolesine ay yıldız motifli çelengi bıraktı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve protokolde yer alan devlet erkanı, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Erdoğan, burada Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

"GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Anıtkabir özel defterini imzaladı ve şunları yazdı: "Aziz Atatürk büyük zaferin 101. yıl dönümünün gururunu yaşıyoruz. Zatı alinizi, silah arkadaşlarınızı ve aziz şehitlerinizi rahmetle yad ediyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu devlet millet el ele vererek azimle hayata geçiriyoruz. Milletimizi asırlık hayallerle buluşturana kadar gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz."

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • Saruhan sorar 7 ay önce Şikayet Et
    Pkknin organizatoru Kemal kilicdaroglu ne kutluyor orda,
    Cevapla
  • Fatih 7 ay önce Şikayet Et
    Kemal kilicdaroglu ile zafer bayrami kutlayan lar, bayraminiz mubarek olsun,
    Cevapla
  • Saskinim uzgunum 7 ay önce Şikayet Et
    Kemal kilicdaroglu nun oldugu bir yerde ulkenin kurtulusunu kutlamaniz biraz komik trajik olmuyormu.
    Cevapla
  • eko 7 ay önce Şikayet Et
    Ne hikmetse bu ülkeye kendini laik çağdaş aydın görenler değil de dindar gerici diye yaftalanan müslümsnlar hizmet ediyor. Ülke hep halkın seçtiği liderler döneminde gelişti. Osmanlı bilime kaşıydı deyip iftira atankar iha siha kaan kızılelma sida yapan osmanlı torunlarına ne diyecek. Çinlideki akıl da bizdeki patlıcan mı? Ama yaptırmadılar. Bizdeki kıvrak zekalı gençlik kimsede yok.
    Cevapla
  • vatansever 7 ay önce Şikayet Et
    Asım ismine layık ol önyargılı olma Allah tan kork
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak