Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı gündem oldu! CHP'den tuhaf savunma!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı videoya tepkiler büyüyor. Tepkiler sonrası videoyu kaldırmayan CHP yönetiminden konuyla ilgili açıklama geldi.

GİRİŞ 10.09.2023 17:45 GÜNCELLEME 10.09.2023 18:34
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı CHP'nin 100'üncü yılı için hazırlanan videoda, Kıbrıs'taki Türk mücahitler diye, Türk bayrağını ele geçiren EOKA'lı teröristlerin fotoğrafı kullanıldı.

Söz konusu fotoğrafın videoda kullanılması büyük tepki çekti.

CHP YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Tepkiler sonrası videoyu kaldırmayan CHP yönetiminden konuyla ilgili açıklama geldi.
 

CHP'den skandal 100. yıl paylaşımı! Kıbrıs Türkü diye, EOKA'lı teröristleri kullandılarCHP'den skandal 100. yıl paylaşımı! Kıbrıs Türkü diye, EOKA'lı teröristleri kullandılar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aysu Bankoğlu, T24'ten Eray Görgülü'ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye’nin kurucu partisinin 100 yıl önce çıktığı yolda, ülkemizin topraklarına ve halkına sahip çıkma hikayesinin anlatıldığı kısa filmimizin her zaman olduğu gibi belli odaklarca algı operasyonu ile maksatlı olarak karalanmaya çalışıldığı anlaşılmaktadır. Bu defaki karalama girişiminin; Kıbrıs’ta kazanılan büyük zaferin filmde tek bir kare üzerinden yapılmaya çalışıldığı görülmektedir. Filmin 50 ve 59’uncu saniyeleri arasındaki bölümde Ecevit’in bu hainleri Beşparmak dağlarına gömmesinin hikayesi yer almaktadır.
Bu bölümde ulusumuza karşı böylesine haince bir davranışı sergileyenlerin sevinçlerinin nasıl kursaklarında kaldığı, nasıl Beşparmak dağlarının ardına gömüldüğü ve üzerlerine bağımsızlık mücadelemize atıfla dünyanın en büyük bayrağının nasıl resmedildiği gerçeği anlatılmaktadır. "

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • nurı goksu belcıka 7 ay önce Şikayet Et
    utanmadınız hersey oldunuz bır mıllıyetcı olamadınız ataturrk bu gunlerı gorse yuzunuze tukururdu yazıklar olsun
    Cevapla
  • YILMAZ 7 ay önce Şikayet Et
    Yürüyen merdive olayında da ters yönde yürümekte inat etmişti. Burada da yanlışta, hatada ilerlemekte inat ediyor gibi. Kendisi bilir, "Mavi Ekran (Windows Sistem Çökmesi)" çıkınca anlar nasılsa.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    bazı yerlerde dil sürçmesi yapılmış gibi küçük düşürücü kelimeler kullanılmış. ayrıca ecevit kullanılmış halbuki Erbakan kıbrısı aldı. ecevit, Erbakanın kıbrısın diğer yarısını almasına izin vermedi
    Cevapla
  • vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Hata değil bilerek yapılmıştır. bilerek oraya konulduğunu düşünüyorum. Bir prodiksiyon yapmışlar kaç kişinin elinden geçmiştir. fotoğraflar kareler sesler felan filan. Bile bile koyduklarını söyleye bilirim ama ıspat edemem.
    Cevapla
  • oğuzhan 7 ay önce Şikayet Et
    aynı şeyi cevdet bey de yaptı. Ama o hatasını kabul etti. Ülke yönetiminde bu kadar söz sahibi olan insanların bu yanlışları ypamaması gerekir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı