Hulusi Akar'dan CHP'li Tanrıkulu'na sert tepki

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP'li vekil Sezgin Tanrıkulu'nun Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) yönelik sözlerine tepki gösterdi

GİRİŞ 10.09.2023 16:03 GÜNCELLEME 10.09.2023 16:24
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Hulusi Akar, CHP'li vekil Sezgin Tanrıkulu'nun Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile ilgili iddialarına sert tepki gösterdi.

Akar terör operasyonlarının devam edeceğini vurgularken, "Dokunulmazlık zırhıyla orduya iftira atmanın, belediye kepçesiyle çukur kazıp barikat kurmaktan farkı yoktur. Toplum vicdanında zaten mahkum olmuş olan bu kuklalara, yargı muhakkak gerekeni yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Hulusi Akar'ın paylaşımının tamamı şu şekilde:

İnsani ve vatandaşlık değerlerini yitirmiş; efendilerine angaje borazanlar bilenler biliyor... Mehmetçik kandile vurdukça ses bu kadrolu terörist sevicilerden geliyor. Teknik, taktik, siyasi ve ideolojik olarak tükenmişlik timsali bu tipler, gündemde kalmak için milletin değerlerine saldırmayı tek şansları olarak görüyor. Dokunulmazlık zırhıyla orduya iftira atmanın, belediye kepçesiyle çukur kazıp barikat kurmaktan farkı yoktur. Toplum vicdanında zaten mahkum olmuş olan bu kuklalara, yargı muhakkak gerekeni yapacaktır. Masum insanlara ve çevreye zarar vermemeyi ilke edinmiş olan Mehmetçik de sahada teröristleri etkisiz hale getirmeye devam edecektir.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 9
  • C ince 7 ay önce Şikayet Et
    Adamsın paşam bu tebiyesizler daha anlamadılar Türkiyeyenin cennet olduğunu gidsinler irak İran Suriye de yaşasınlar da bu vatanının ne olduğunu
    Cevapla
  • ö..A.. 7 ay önce Şikayet Et
    Adamsın sayın akar sonuna kadar arkanızdayız böyle hat sizlere pekaka Sevicilere Allah fırsat vermesin bunları kahru perişan etsin
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Okkalı olmuş Maşallah
    Cevapla
  • vatan millet 7 ay önce Şikayet Et
    Avrupa<da eger soyledigin sey dogru cikmazsa ispat edemezsen hayatin boyunca ne politikada ve hicbir yerde yetkili olamazsin,cezasida cok buyuk,InsaAllah boyle kisilere agir ceza verirler.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    varolasın hulisi paşa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...