CHP'li vekilden Kılıçdaroğlu'nun sağ koluna ağır küfür iddiası!

CHP Ankara Milletvekili Okan Konuralp’in gazeteci Eray Görgülü’yü arayarak partinin Medya ve Sosyal Medya Politikaları Sorumlusu Eren Erdem’e küfrettiği öne sürüldü.

GİRİŞ 13.09.2023 16:14 GÜNCELLEME 14.09.2023 09:25
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerindeki ağır mağlubiyet sonrası büyük kavgaların yaşandığı CHP’de yeni bir cephe açıldı.

Seçim sonrası fondaş medya ile ilişkilerinde yeni dönem başlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partinin Medya ve Sosyal Medya Politikaları Sorumluluğuna Eren Erdem’i getirmişti. İlk iş olarak CHP’nin Halk TV’ye para akışını kesen Eren Erdem’in parti içinde gerilim oluşturduğu belirtildi.

VEKİLDEN KILIÇDAROĞLU’NUN YARDIMCISINA SİNKAFLI SÖZ

Odatv yazarı Hürrem Elmasçı, CHP Ankara Milletvekili Okan Konuralp’in, Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem’e küfrettiği iddiasını köşesine taşıdı.

Yazıda, Konuralp’in, T24 haber sitesi muhabirini arayarak Eren Erdem hakkında sinkaflı sözler sarf ettiği öne sürüldü.

Hürrem Elmasçı, “Bizans’ta oyun biter CHP’de oyun bitmez” başlıklı makalesinin ardından kaleme aldığı yazısında şu iddialarda bulundu:

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Ömer Topsakal’ın yakın ilişki içinde olduğu belirtilen Selen Yalaz Tuncay Özkan tarafından KRT’nin Ankara temsilcisi yapılmıştı.

Hatta Ömer Topsakal kendisinden ağrı kesici isteyen sevgilisine Kemal Kılıçdaroğlu makam arabası ile ilaç göndermiş ve bu olayın ortaya çıkmasıyla görevinden uzaklaştırılmıştı.

CHP’deki danışman krizini de T24’ten Ankara muhabiri Eray Görgülü gündeme taşımıştı…

Çocuklar işte ne olduysa bu haberlerden sonra olmuş…

CHP milletvekili Okan Konuralp, danışman krizini haber yapan ve kulis bilgisi veren Eray Görgülü’yü telefonla aramış…

Malum Tuncay Özkan ve ekibi CHP’deki medya planlamasının başından uzaklaştırılmıştı.

Yerine de Eren Erdem getirilmişti…

Eren Erdem de ilk iş olarak Halk Tv ile CHP arasındaki sözleşmeyi fesh etmişti. İşte Tuncay Özkan ve ona bağlı ekip ise “danışman krizi” haberlerinin Eren Erdem tarafından yaptırdığını düşünüyormuş…

Durum böyle olunca da Okan Konuralp T24 muhabiri Eray Görgülü’yü arayarak hem hakaretler etmiş hem de sinkaflı cümleler kurmuş

Okan Konuralp, Eray Görgülü’ye “Kaynağını söyle. Sana bu haberi kim yaptırdı? Eren Erdem’in anasını s…” dedikten sonra da “Ömer görevine geri dönecek, bu partiyi kimin yönettiğini öğreneceksiniz” ifadelerini kullanmış.

SAYMIŞ, SÖVMÜŞ, DEDİĞİ OLMUŞ!

Odatv yazarı Elmasçı, Eren Erdem’e küfürlü telefon sonrası yaşananlara ilişkin şu satırlara yer verdi:

“T24 muhabiri Eray Görgülü bu telefon görüşmesinin ardından Genel Yayın yönetmeni Doğan Akın’ı arayıp yaşananları aktarmış. Yaptığının farkına varan Okan Konuralp ise olayın büyümemesi için Hürriyet Gazetesi’ndeki eski arkadaşı Faruk Bildirici’yi arayarak devreye girmesini istemiş. Faruk Bildirici, T24’ün sahibi Doğan Akın’ı arayarak durumu anlatmış ve ricada bulunmuş. Doğan Akın ise muhabirine güvendiğini ve haberlerinin arkasında olduğunu söylemiş.”

Çocuklar, Okan Konuralp’in dediği çıktı. Ömer Topsakal, Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanlığına geri döndü.

Ömer Topsakal’ın göreve dönmesi için Tuncay Özkan, Enis Berberoğlu ve Engin Özkoç’un Kemal Kılıçdaroğlu üzerinde yoğun baskı kurduğu da biliniyor.

Okan Konuralp’in bir gazeteciye sinkaflı küfürlerine CHP yönetimi ne diyecek merak konusu.”

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 25
  • HIDIR BUDUR 7 ay önce Şikayet Et
    Pala Remzi derler onun adına vay vayy Remziiiii,alem Remziden razı.
    Cevapla
  • Yorumcunun biri 7 ay önce Şikayet Et
    geri kalmış ülkelerde bile böyle rezil bir parti yoktur
    Cevapla
  • The 7 ay önce Şikayet Et
    Eren Erdem bi haltlar yemiştir kutu kola tenekesi kadar boş ve hafif bir kişilik
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    chp medyası arkası yarın gibi.
    Cevapla
  • GECE KARTALI 7 ay önce Şikayet Et
    Bunlar için birbirine küfür etmek çok normal bugün küfür ederler yarin kolkola girerler nede olsa chp li bunlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!