Adalet Bakanı Tunç'tan Sezgin Tanrıkulu açıklaması: Soruşturma izni verildi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gündemdeki konulara ilişkin açıklama yapıyor. Tunç, "Sezgin Tanrıkulu hakkında Savcılığa soruşturma izni verildi" dedi.

GİRİŞ 14.09.2023 12:20 GÜNCELLEME 14.09.2023 13:47
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gündemdeki konulara ilişkin açıklama yapıyor. Tunç'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

SEZGİN TANRIKULU HAKKINDA SORUŞTURMA

Sezgin Tanrıkulu hakkında Savcılığa soruşturma izni verildi.

MSB'den, TSK'ya dil uzatan CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na tokat gibi cevap!MSB'den, TSK'ya dil uzatan CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na tokat gibi cevap!

CHP'li Tanrıkulu'dan TSK'ya çirkin iftira! TSK 15 köylüyü helikopterden attıCHP'li Tanrıkulu'dan TSK'ya çirkin iftira! TSK 15 köylüyü helikopterden attı

AP'NİN TÜRKİYE RAPORU

Türkiye'nin hak etmediği sözler. Birtakım marjinal grupların propagandasını ihtiva eden bir rapor olduğunu görüyoruz. Kabul etmemiz mümkün değil.

Türkiye'nin reform sürecini hiç dikkate almayarak, bilakis daha da geriye gittiğimizi ifade ederek çok yanlış, taraflı, objektiflikten uzak, herhangi bir temeli olmayan bir rapor söz konusu. Bu raporun bizce bir değeri yoktur. Bizim için önemli olan milletimizin huzuru, güvenliği, yaşam hakkı. Hukukun üstünlüğüne inanan, hukuk devletini daha da tahkim eden reformlara devam edeceğiz, onlar ne derse desin.

İSVEÇ'TE TÜRKİYE KARŞITI GÖSTERİLER

Avrupa'da bazı şehirlerde hem Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırılar hem de terör örgütü PKK'nın gösterilerine müsamaha gösterildiğini görüyoruz.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 91
  • vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Adalet bakanı tbmm terörüstleri gerçekten temizleseniz meclis çoğunluğu düşer seçime gidilir korkmayın yeniden seçime gidelim ama bu serfer iyi inceleyin meclise terörüst almayın yazık bu ülkeye
    Cevapla
  • Orhan 7 ay önce Şikayet Et
    Merak etmeyin yanına kar kalır. Kalmamalı. Kalmamalı. Kalmamalı. Bırakanlara hakkım haram olsun.
    Cevapla
  • Demokrasiniz batsin 7 ay önce Şikayet Et
    Tbmm hic abartisiz, terorust doldu. Hemde parasini Turk milletinin odedigi turkiye dusmanlari terorustlerle doldu, bu devletin en buyuk zaafi, her terorust vekil olabiliyor.
    Cevapla
  • Haluk 7 ay önce Şikayet Et
    Boyle bir devlet olurmu, en buyuk turkiye dusmani guffar tc millet meclisinde en ustduzey turkiye dusmanligi yapiyor, Boyle bir devlet varmi dunyada, bu rezillige son vermezseniz, bunlarin ne yapacagini herkez biliyor, mesala cukur gezi 15 temuz gibi,
    Cevapla
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Din, vatan, millet düşmanı CHP nin aslı bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harry Potter Kalesi de savaş mağduru oldu!Bombalar oraya da isabet etti
Türkiye gizli tutuyor, dengeler değişecek! Ankara, Batı ve İran'ın elini kolunu bağladı