AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yılmaz: Bir dava hareketiyiz

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, seçimin ertesi günü sandıktan çıkan değerlendirmeleri yapıp, sandığı tercüme ederek ona yönelik yeni bir hazırlık sürecini başlatan bir siyasi hareket olduklarını belirtti.

GİRİŞ 21.09.2023 17:47 GÜNCELLEME 22.09.2023 15:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, partisinin İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, Adana'da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Parti olarak bir seçim bittiğinde hemen diğer seçime hazırlandıklarını aktaran Yılmaz, şöyle konuştu:

"Seçim bittiği günün ertesi günü sandıktan çıkan değerlendirmeleri yapıp, sandığı tercüme ederek ona yönelik yeni bir hazırlık sürecini başlatan bir siyasi hareketiz. Bir dava hareketiyiz. Siyasi muhaliflerimiz bizim gibi insanı merkezine koyan, insan odaklı, insanı, yani hizmeti önceleyen bir siyasi organizasyon değiller."

Yılmaz, kendilerinin hizmet hedefli, hizmet esaslı bir siyasi hareket olduklarını vurguladı.

Türkiye'de 1392 belediyenin 810'unun AK Parti, 231'inin Milliyetçi Hareket Partisi olmak üzere toplam 1041 belediyenin Cumhur İttifakı tarafından yönetildiğini belirten Yılmaz, bunun son derece gurur verici olduğunu dile getirdi.

Yılmaz, konuşmasının ardından basına kapalı devam eden toplantıda partililerle görüştü.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • hakan 7 ay önce Şikayet Et
    Davaları zam zam zam
    Cevapla
  • POLAT 42 7 ay önce Şikayet Et
    Tüm belediyelere operasyon sonrada müfettiş incelemesi yapılsın ..müfettiş raporları neticesine göre yeni belediye başkan adayları belirlensin arızalılar def edilsin.saygılar
    Cevapla
  • CAKIRBEY 7 ay önce Şikayet Et
    Hz. Ebubekir davası ugruna tum malını islam yolunca harcadı,sizinki hangi dava ? Siz dava dava diyip para kazanıyorsunuz.Hz Ebubekirin davası ile aynı değil mi bu dava.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 7 ay önce Şikayet Et
    Sayın Başkan Yusuf Ziya Yılmaz !! Tamam seçimler kazanıldı vs ama AK Partinin kutlu davasındaki yürüyüşte "Aksayan, bu etiketi şahsi menfaatleri için kullanan, Tavır ve hareketleri ile partiye zarar verebilecek kişilerin tespiti" ve gereğinin yapılması için AK PARTİ YÖNETİMİNDE DENETLEME VE DEĞERLENDİRME Başkanlığı kurulsa iyi olmaz mı? (Güvenelim ama kontrolde edelim)
    Cevapla
  • KONYA...KONYA.. 7 ay önce Şikayet Et
    AK Parti dava hareketi doğru ,ya belediyeler ? rant hareketi rant
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...