AK Parti Ümraniye Belediyesi’nden 3 meclis üyesi Yeniden Refah Partisi'ne geçti

İstanbul'un Ümraniye Belediyesi'nden AK Partili 3 meclis üyesi, partilerinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi'ne katıldı.

AK Parti Ümraniye Belediyesi’nden 3 meclis üyesi Yeniden Refah Partisi'ne geçti
AK Parti Ümraniye Belediyesi’nden 3 meclis üyesi Yeniden Refah Partisi'ne geçti
GİRİŞ 22.09.2023 17:54 GÜNCELLEME 22.09.2023 17:54
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Ümraniye ilçe belediyesinden AK Parti Meclis üyeleri Orçun Şekercioğlu, Osman Affan Özkan ve Mehmet Mantar, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'nde yeni rozetlerine kavuştu. Yeniden Refah Partisi'nin yeni üyelerine rozetlerini takan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, "Bugün mübarek Cuma gününde Yeniden Refah Partisi Genel Merkezimizde çok hayırlı bir adım atıldı. Ümraniye AK Parti Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Belediye Başkan Vekili Orçun Şekercioğlu ve kendisiyle birlikte iki meclis üyemiz daha AK Parti'den Yeniden Refah Partimize katıldılar. Kendilerine rozetlerini taktık. Partimize katılımlar Türkiye genelinde büyük bir hızla devam ediyor. Bundan sonra daha da hızlanarak devam edecek. Ümraniye Belediyemizde de Yeniden Refah Partisi Meclis Grubumuz bu arkadaşlarımız sayesinde kurulmuş olacak. Partimize katılan arkadaşlarımıza, ülkemize, partimize hayırlı olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partili Ümraniye Belediye Meclisi ikinci Başkanvekili Orçun Şekercioğlu ise yaptığı açıklamada, "Hayırlı olmasını diliyorum. İstanbul'da da Ümraniye'mizde de Yeniden Refah Partili belediyelerin görevi devralması için azim ve kararlılıkla çalışacağız. İstanbul'da Yeniden Refah vakti diyeceğiz. Yapılacak ilk meclis toplantısında da dilekçemizi vermek suretiyle grubumuzu kurmuş olacağız" dedi.

YENİDEN REFAH PARTİSİ'NE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

Öte yandan, Yeniden Refah Partisi'ne katılımlar yurdun dört bir yanında da devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Samsun Ladik Belediyesi meclis üyeleri AK Partili Kadir Akman ve MHP'li Şaban Tektaş, Yeniden Refah Partisi'ne katılmıştı. Geçtiğimiz gün ise rozetlerini Genel Başkan Erbakan'ın taktığı DYP İstanbul İl Başkanı Erdoğan Demirok ve bazı DYP ilçe başkanlarının da aralarında olduğu 250 kişi, İstanbul'da düzenlenen rozet takma töreniyle Yeniden Refah Partisi'ne katıldı.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • tarık 7 ay önce Şikayet Et
    bu pokemonlar sahibine yaramamış belli
    Cevapla
  • AKINCI 7 ay önce Şikayet Et
    yeniden refah konya neram belediyesini kazanır.
    Cevapla
  • bbbbbbbbbb 7 ay önce Şikayet Et
    böyle oynak adamları yeniden refah partisi içine alarak kendini küçültür.saygınlığına gölge düşer
    Cevapla
  • temel 7 ay önce Şikayet Et
    gecse ne olacak zaten secim geliyor aday olma riski olanlar ordan oray ziplayacak zaten cok ønemli degil orda sinek avlama gørevi verin tam olur
    Cevapla
  • mustafa karal 7 ay önce Şikayet Et
    orçun denilen her kaba giren adam anladı daha beni seçmezler işim bitti diye bununla ümraniye gençlik kollarında bi dönem bulunduk garip bir insan allah ıslah eylesin
    Cevapla
  • istanbullu 7 ay önce Şikayet Et
    bu sazanlardan çok var maalesef...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı