Ali Babacan partisinin yerel seçim kararını açıkladı

Yerel seçimlerde nasıl bir strateji izleyeceği merak konusu olan DEVA Partisi'nde yeni gelişmeler yaşandı. Ali Babacan seçimlerle ilgili kararını açıkladı.

GİRİŞ 30.09.2023 14:14 GÜNCELLEME 30.09.2023 14:55
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan partisinin tüzük kurultayında yerel seçim çalışmaları ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

KENDİ ADAYLARI İLE 'DEVA' ARANACAK

Babacan, “DEVA Partisi, önümüzdeki yerel seçimlerde, tüm ülke sathında kendi ismiyle, kendi amblemiyle, kendi adaylarıyla seçime girme kararı almıştır. Kararımız ülkemiz için, partimiz için hayırlı olsun” dedi.

Babacan ayrıca temiz belediyecilik için siyasi ahlak ilkelerini açıklayarak bir ilke imza atacaklarını söyledi.

‘BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIK’
Babacan, kaybedilen seçimlere ilişkin ise “Talihsiz tartışmalar, tekil hırslar ve anlamsız kavgalar yüzünden vatandaşlarımız; Millet İttifakı’nın bu ülkeyi uyumlu bir şekilde yönetebileceğine ikna olmadı” yorumunu yaparken seçim sonrası büyük bir hayal kırıklığı yaşadıklarını söyledi.

Babacan, şöyle devam etti: “O yüzden bugün işimiz daha zor. Ama biz, demokrasiyi bir ‘müsabaka’ gibi görenlerden, ‘iktidarın nimetlerini paylaşma yarışı’ sananlardan değiliz.”

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 56
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    olm bi sus chp li seçmeni kahrından öldüreceksin be ne yanar döner çıktın sen aga ama hakettiler
    Cevapla
  • vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Sırf beleş millet vekili kapmak Türkiyeye zarar vermek için meclise giren biri nden ne bekliyoruz ki
    Cevapla
  • Kaan 6 ay önce Şikayet Et
    yav he he
    Cevapla
  • antep27 6 ay önce Şikayet Et
    bence belediyeler, ilk 25 şehirde fatih erbakan ve devlet bahçeliye verilmeli. genel seçimlerde ise akp ye. böylelikle halk akp ye ayar verirken aynı zaman da beka korunur. ve akp nin alternatifi erbakan ve mhp asil yedekler olarak fırsat bulurlar. halk halka sahip çıkanı başta tutar. ama rehavete de düşürmez.
    Cevapla
  • Kemal 6 ay önce Şikayet Et
    İşte beklenen şey bu, halkın beklediği de buydu.. En az 5 büyük şehir belediyesini alır Babacan..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özel hastanede yenidoğan vurgunu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi