Bahçeli'den emekli ikramiyesiyle ilgili açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli ikramiyesiyle ilgili "Sayın Cumhurbaşkanımız konu üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. İlgili bakanlarla da görüşüyor. İleriki günlerde inşallah hayırlara vesile olan bir cevap bulunur." dedi.

GİRİŞ 01.10.2023 20:16 GÜNCELLEME 01.10.2023 21:57
Bu Habere 139 Yorum Yapılmış

Bahçeli, Meclis'te 28. Dönem 2. Yasama Yılı resepsiyonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM Genel Kuruluna hitabında, "Bir gece ansızın gelebiliriz." sözlerinin hatırlatılarak, değerlendirmesi sorulan Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, terörle mücadeledeki kararlı ve ısrarlı tutumunu bir kez daha ortaya koyduğunu kaydetti.

EMEKLİ İKRAMİYESİ VERİLECEK Mİ?

Bahçeli, Erdoğan ile görüşmelerinde 29 Ekim'de emeklilere ikramiye verilmesi konusunun gündeme gelip gelmediğinin sorulması üzerine, "Sayın Cumhurbaşkanımız konu üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. İlgili bakanlarla da görüşüyor. İleriki günlerde inşallah hayırlara vesile olan bir cevap bulunur." dedi.

YEREL SEÇİM AÇIKLAMASI

Yerel seçimlerde AK Parti ve MHP'nin ortak adayı olup olmadığı, hangi illerde ortak adım atılacağına dair bir anlaşma sağlanıp sağlanmadığı sorusunu da yanıtlayan Bahçeli, "Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti ve MHP bir ve iç içedir. İnşallah mahalli idareler seçimlerinde de bu kararlı tutumunu devam ettirecektir." diye konuştu.

Bahçeli, "Bizim adayımız öne çıksın" dedikleri bir il bulunup bulunmadığı sorusuna "Hayır, şimdilik yok. Çalışmalar devam ediyor." yanıtını verdi.

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 139
  • Kurtlar Vadisi 6 ay önce Şikayet Et
    şu yabancılar gitsin başka hiç bir şey istemiyoruz.
    Cevapla
  • Kemalettin 6 ay önce Şikayet Et
    6x8 =48 alacak var Temmuzdan 48-5=43 halen icerdeyiz lutfen sadaka degil hakettigimizi verin
    Cevapla
  • Bozkurt 6 ay önce Şikayet Et
    Emekliden isciden oy aldiniz zam vermediniz.memur oy vermedi memura zam yagdirdiniz.simdi sizi memur kurtarsin bakalim akp hukumeti memurunuz size nekadar destek verecek gorecegiz.işci ve emekli oy kullanmayacak. Hadi bakalim.
    Cevapla
  • Murat 6 ay önce Şikayet Et
    Yoo biz para için satmayız, kendi adına konuş
    Cevapla
  • Fethi sengiloglu 6 ay önce Şikayet Et
    Emeklileri senmi temsil ediyorsun
    Cevapla
  • KOCA ÇINAR 6 ay önce Şikayet Et
    Adıyla müsemma Sayın DEVLET BAHÇELİ memur emeklilerine temmuzda verilmeyen seyyanen zammın da aynı aydan geçerlş olmak üzere maaşı az olana daha fazla çok olanada daha az olmak üzere kademeli olarak 5.000 liraya kadar verilmesini bekliyoruz. Göster DEVLET adamlığını. Bundan sonra seninleyiz inşallah.
    Cevapla
  • Bahri 6 ay önce Şikayet Et
    Neden maaşı az olana fazla, çok olana az verilecekmiş. Ödediği prim oranında tüm emeklilere Adil verilmeli.
    Cevapla
  • hasan 6 ay önce Şikayet Et
    EMEKLİYE İYİLEŞTİRME ZAMMI VEREMEDİĞİNİZ GİBİ devlet kendi harcamalarındada tedbir almış olsaydı emekli bu kadar üzülmezdi .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?