Hülya Avşar'dan adaylık açıklaması

Hülya Avşar, adının Ayvalık Belediye Başkanı adaylığı için geçmesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Hülya Avşar'dan adaylık açıklaması
Hülya Avşar'dan adaylık açıklaması
GİRİŞ 17.10.2023 21:55 GÜNCELLEME 23.10.2023 17:06
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi, Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri'ni; yenileyerek spor ve yaşam kompleksine dönüştürüp, yeniden hizmete açtı. Açılış programına katılan Hülya Avşar, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yücel Yılmaz ile tenis maçı yapıp, isminin Ayvalık Belediye Başkanı adaylığı için geçtiğinin belirtilmesi üzerine adaylık için hazır olmadığını söyledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nce, 44 yıl boyunca kentin spor yaşamına katkı sunan Ali Hikmet Paşa Tesisleri'ni, 3 yıl süren çalışmalarının ardından tam donanımlı spor ve sağlıklı yaşam kompleksine dönüştürüldü. Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi, 127 bin metrekare alanıyla; bölgenin en büyük spor ve yaşam kompleksi olarak düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Gençlik, Spor İl Müdürü Adem Özalp, Hülya Avşar ve sporcuların yanı sıra belediye başkanları, spor kulüpleri temsilcileri, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Yılmaz, açılış töreninin ardından sporcular ve protokol üyeleriyle kompleksi gezdi.

'TESİS, BALIKESİR'E HİZMET EDECEK'

1977 yılında yapılan Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri'ni günümüzdeki ihtiyaca cevap verecek koşullarla yeni baştan düzenlediklerini söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Her belediye başkanımız, her spor adamımız bir katkıda bulunmuş ama günümüzde Balıkesir'de 166'nın üzerinde futbol spor kulübü var. Her biri burada hafta sonları ve hafta içinde antrenman ya da maçlarını yapıyorlar. Balıkesir'de spor yapan genç sayısı gittikçe artıyor. Bir yandan Altıeylül Belediyemiz yüzüme havuzu, yürüyüş parkuru ve farklı spor alanları açarken bir yandan da Karesi Belediyemiz var olan Alparslan Türkeş Spor Tesisinde yüzlerce, binlerce sporcuya lisanslı spor yapma imkanı sunuyor. Bu tesis, Balıkesir'in bütününe hizmet edecek" dedi.

YILMAZ, İLK MAÇI HÜLYA AVŞAR İLE YAPTI

Yılmaz, açık tenis kortunda da ilk tenis maçını Hülya Avşar ile yaptı. Hülya Avşar'a teşekkür eden Yılmaz, "Balıkesir'e kattıklarınızda dolayı teşekkür ederiz. Bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmadınız" dedi. Avşar ise "Tenis oynamayan biri için başarılı atışlar yaptınız. Kortlar çok sağlıklı görünüyor. Balıkesir'e muhteşem bir tesis kazandırılmış" dedi.

'ADAYLIK İÇİN HAZIR DEĞİLİM'

Avşar, isminin Ayvalık Belediye Başkanı adaylığı için geçtiğinin belirtilmesi üzerine adaylık için hazır olmadığını dile getirip, "Başkan olsam sahile restoranlar yaparım. Spor alanları yapar, bakım ve temizlik konularında vatandaşları uyarıcı pankart asarım" ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • MACKALI 61 6 ay önce Şikayet Et
    Her meyve dalinda güzeldir.Mesela muz dalinda güzeldir.Her cicek zamaninda acar.Anlata bilimi.-)
    Cevapla
  • Vatan 6 ay önce Şikayet Et
    Güldürme Hülya ya, sen git evinde otur
    Cevapla
  • güncel olmalı 6 ay önce Şikayet Et
    belediye başkanı olma kuraları değişmeli artık - kriterlerde , lisans -yüksek lisans mezunu olmak , doktora yapmak vb en az iki yabancı dil bilmek - yüzde 10 luk kontenjan emekli kamu görevlisi olmalı - başkan seçilecek adaylar bulunduğu yerin hemşehrisi olmaılı - ve benzedi bir çok kriter getirip sonrasında aday adayı ve seçimle bu görevi icra etmek lazım
    Cevapla
  • Guaidoglu 6 ay önce Şikayet Et
    Ne alaka. Secmeyin. Kafana silah mi dayadilar.
    Cevapla
  • MACKALI 61 6 ay önce Şikayet Et
    Hakan Peker iyi partiye gecti´Hülyada belediye ba$kan adayi bakalim daha kimler aday olcak tabiki ce$itli belediyelere...Bu ne utanmazlik ya..!
    Cevapla
  • Avşara hayır 6 ay önce Şikayet Et
    Önüne gelen başkan olursa biz daha çooook sürünürüz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'da 175 milyon TL dolandırdı, Türkiye'de lüks içinde yaşıyor
Devletimizin Kuzey Siyaseti İlham Alınan Kavrama Dair