Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Güneş'in ailesine başsağlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yaralanıp şehit olan Piyade Onbaşı Alican Güneş'in ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Güneş'in ailesine başsağlığı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Güneş'in ailesine başsağlığı
GİRİŞ 19.10.2023 14:02 GÜNCELLEME 19.10.2023 14:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı operasyon bölgesinde yaralanıp, tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Onbaşı Alican Güneş'in ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.

Edinilen bilgiye göre, Güneş'in ailesine bir mesaj gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan, başsağlığı dileklerini iletti.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • İsmail 6 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.inşaallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özel hastanede yenidoğan vurgunu
E-muhtıranın üstünden 17 yıl geçti