CHP'li vekiller önce Whatsapp'ta sonra yumruk yumruğa birbirine girdi

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için Genel Kurul'da imza toplanmasının üzerine whatsapp grubunda CHP'liler arasında sert tartışmalar yaşandı. Bu tartışmalar daha sonra fiziki kavgaya dönüştü.

CHP'li vekiller önce Whatsapp'ta sonra yumruk yumruğa birbirine girdi
CHP'li vekiller önce Whatsapp'ta sonra yumruk yumruğa birbirine girdi
GİRİŞ 19.10.2023 14:33 GÜNCELLEME 19.10.2023 15:01
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

CHP’de kurultay için Meclis Genel Kurulu’nda imza toplanması ve Whatsapp grubunda buna Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’ın itiraz etmesi fiziksel kavgaya dönüştü.

Gazeteci Altan Sancar’ın iddiasına göre, CHP kurultayı için Meclis Genel Kurulu’nda imza toplanması üzerine başlayan sözlü tartışma, yumruklu kavgaya dönüştü.

WHATSAPP KAVGASI

CHP Genel Kurul hazırlıklarını sürdürüyor, CHP kulislerinin gündeminde genel kurul hazırlıkları yeralıyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için Genel Kurul'da da imza toplanınca milletvekilleri whatsapp üzerinden birbiri ile atıştı

TBMM Genel Kurulu'nda tezkere görüşmeleri yapılırken milletvekilleri arasında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için imza toplandı.

Milletvekili Deniz Demir ve Grup Başkanvekili Burcu Köksal’ın başlattığı ettiği imza organizasyonu bazı milletvekilleri tarafından tepki çekti.

YUMRUKLU SALDIRI

CHP’de kurultay için Meclis Genel Kurulu’nda imza toplanması ve Whatsapp grubunda buna Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’ın itiraz etmesi üzerine Mahmut Tanal, Başarır’a yönelik fiziki müdahalede bulundu ve hakaret etti.

İmza toplandığı bilgisinin ortaya çıkması üzerine CHP’den bazı isimler ve Başarır “Genç ve yeni vekiller kendilerini baskı altında hisseder” diyerek itiraz etti.

Whatsapp grubundaki yazışmaların basına sızmasını da gösteren Başarır’a ve ailesine yönelik ağır ifadeler kullanan Tanal, Başarır’ın göğsüne yumruk salladı.

 

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 93
  • Yorumcunun biri 6 ay önce Şikayet Et
    bir bitiremediniz birbirinizi bizde kurtulsak
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    hiçbir zaman umut olamadılar kş.
    Cevapla
  • Türkiyeli 6 ay önce Şikayet Et
    Gecmis olsun chp birbirinize düstünüx oysa umut sizdeydi
    Cevapla
  • A.hadi 6 ay önce Şikayet Et
    Kendileri değil zihniyetleri batsın bu memleket bu millet bu vatan içi yaptıkları tek bir hayır iş ve işlev varmı 85 milyon varandaş, bilhassa CHP ye oy veren destektekleyenler bakıp görsünler bunların zihniyetinden bu memlekete hayır gelirmiş bir düşünün ve kendinize gelin memleket hepimizin
    Cevapla
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    tanal ilk defa doğru bir ş yapmış gözüne gözüne
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MSB duyurdu: 7 PKK'lı terörist etkisiz!
ABD'de gençler tekbir getirerek Filistin'e destek oluyor