WhatsApp'ta büyük kolaylık: Artık farklı yöntemi kullanabileceksiniz!

WhatsApp, e-posta adresi doğrulaması ile hesap doğrulama seçeneğini kullanıma sunmaya başladı. Kullanıcılar artık sadece telefon numarasını kullanarak hesap doğrulamak zorunda kalmayacak.

WhatsApp'ta büyük kolaylık: Artık farklı yöntemi kullanabileceksiniz!
WhatsApp'ta büyük kolaylık: Artık farklı yöntemi kullanabileceksiniz!
GİRİŞ 21.11.2023 17:11 GÜNCELLEME 21.11.2023 17:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

WhatsApp, kullanıcıların hesaplarını bir e-posta adresine bağlamalarına olanak tanıyan bir güncelleme yayınlıyor. Böylece kullanıcılar WhatsApp'ta SMS yerine e-posta doğrulaması kullanarak kimlik doğrulaması yapabilecek. Bu özellik daha önce WhatsApp'ın beta sürümünde mevcuttu ve artık herkes kullanabiliyor.

WHATSAPP E-POSTA DOĞRULAMASI EKLEME

WABetaInfo tarafından belirtildiği üzere, iPhone için WhatsApp'ın bugün App Store'da yayınlanan 23.24.70 sürümü e-posta doğrulama özelliğini ekliyor. Bu seçenek SMS doğrulamasının yerini almıyor, ancak kullanıcılar hücresel kapsama alanı olmayan bir bölgede olduklarında ve WhatsApp hesaplarına giriş yapmaları gerektiğinde bir alternatif olarak çalışıyor.

Hesabınıza bir e-posta adresi eklemek için Profiliniz sekmesine dokunun, Hesap menüsünü seçin ve E-posta Adresi'ne dokunun. WhatsApp, e-posta adresinin yalnızca hesaba erişmek için kullanıldığını ve diğer kullanıcılar tarafından görülemeyeceğini açıklar.

Akılda tutulması gereken bir husus, e-posta adresinin yalnızca kimlik doğrulama için kullanıldığıdır, bu nedenle WhatsApp'ı kullanmak için hala geçerli bir telefon numarasına ihtiyacınız vardır. WhatsApp, kullanıcıların telefon numarası yerine başkalarıyla paylaşılabilecek bir kullanıcı adı belirlemelerine olanak tanıyacak yeni bir özellik geliştiriyor, ancak bu seçenek henüz yayınlanmadı.

AYNI CİHAZDA İKİ WHATSAPP HESABI KULLANILABİLİYOR

Bu ayın başlarında WhatsApp, Mac bilgisayarlarda yerel olarak çalışacak şekilde tamamen yeniden inşa edilen yeni macOS uygulamasını başlattı. Ekim ayında, uygulama aynı cihazda iki WhatsApp hesabı kullanma seçeneğini sunmaya başladı. Ayrıca Android'de geçiş anahtarları için destek ekledi.

WhatsApp App Store'da ücretsiz olarak kullanılabilir. Tüm yeni özelliklere sahip olmak için uygulamanın en son sürümünü yüklediğinizden emin olun.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 1
  • uveys 5 ay önce Şikayet Et
    bu çok ozellikler hayra alamet değil ama hadi bakalım:)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı
Antalya'daki teleferik faciasında bilirkişi raporu ortaya çıktı