Bahçeli'nin çağrısı gündem oldu! Erbakan ve Karamollaoğlu'ndan destek

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Gazze paylaşmına desteğini duyurdu.

GİRİŞ 21.10.2023 22:26 GÜNCELLEME 22.10.2023 11:05
Bu Habere 560 Yorum Yapılmış

MHP Lideri Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2 haftadır Gazze'de zincirleme insani felaketler yaşandığını, soykırım raddesine ulaşan hunhar saldırıların artık sabır ve tahammül sınırlarını çoktan aştığını belirtti.

BAHÇELİ: TÜRKİYE SÜRATLE DEVREYE GİRMELİ

Bahçeli yaptığı açıklamada "Milliyetçi Hareket Partisi olarak çağrımız şudur, eğer bugünden itibaren 24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa, saldırılar durmazsa, mazlumların üzerine bombalar bırakılmaya ısrarla devam ederse, milletimle açık açık paylaşıyorum ki Türkiye süratle devreye girmeli, tarihi, insani ve inanç sorumluluğunun gereği her neyse yapmalıdır. Gazze'yi koruma ve kollama misyonunu üstlenmek bize ecdadımızın mirasıdır" ifadelerini kullandı.
 

Devlet Bahçeli'den İsrail açıklaması: Türkiye, Gazze'yi İslam beldesi yapmaya hazırdırDevlet Bahçeli'den İsrail açıklaması: Türkiye, Gazze'yi İslam beldesi yapmaya hazırdır


KARAMOLLAOĞLU'NDAN TAM DESTEK

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yaptığı açıklamasıyla ilgili paylaşım yaptı.

Karamollaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sayın Devlet Bahçeli’ye Filistin konusunda gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Tarihimizin, inancımızın ve insanlığımızın gereği olan çağrısını destekliyorum" ifadelerini kullandı.

FATİH ERBAKAN'DAN BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da Bahçeli'ye destek verdi.

Erbakan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Gazze’yi koruma ve kollama misyonunu üstlenmek bize ecdadımızın mirasıdır. Sayın Devlet Bahçeli’ye gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

MHP lideri Bahçeli'nin paylaşımı sosyal emdyada çok sayıda kullanıcı tarafından da büyük destek gördü.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 560
  • Neco I 6 ay önce Şikayet Et
    Bu bizim için bir din savaşıdır, haçlılar içinde aynı, bu nedenle herkes safını belli etsin, Allah tan yardım isteyelim, Allah bizimledir. Onlara daha fazla bir güçle saldırmalıyız, yerle bir olsunlar,
    Cevapla
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Yardıma evet ama savaşa hayır.Bu ülkeyi savaşa bulaştırmak en büyük kötülüktür.
    Cevapla
  • Hoca 6 ay önce Şikayet Et
    Uhuletle ve suhuletle hareket etmeliyiz.Şeytanın başı bizi denemek istiyor.Türkiyenin sabrını zorluyor lakin hep maşa kullanıyor.Kendi gelse keşke.Barış diline dvam.
    Cevapla
  • Milliyetçi___*** 6 ay önce Şikayet Et
    22 tane Birleşik Arap devleti 360 Milyon Nüfus var SES YOK NEDEN ???
    Cevapla
  • Tarık 6 ay önce Şikayet Et
    Libyayı ikiye böldüler iç savaş var, mısırda darbe yaptırdılar, suriyeyi parçaladılar keza ırak da öyle. Sen şaka mısın? Milliyetçinin kızılelması gelecek planı vardır. Seninkisi Türk Milliyetçiliği değil, sadece arap düşmanlığı, yahudi sponsorluğu!
    Cevapla
  • Korkma 6 ay önce Şikayet Et
    Bunun cevabını bizden mi bekliyorsun? Kuduran ve büyüyen israilin 50 100 sene sonraki sınırı acaba suud çölü mü yoksa yukarılardaki Ceyhan Dicle arası mı? Katledilen bebeklere sessiz kalmak pek insani bir durum değil.
    Cevapla
  • Sakin 6 ay önce Şikayet Et
    Bu iş kolay değil fakat çok ciddi organize olunursa ki ABD çok önce zaten diploması trafiğini yaptıydı ön aldıydı. Ne yapmamaları gerekenleri söyledi. Bizimkisi idam cezasını getirmek gibi birşey ne yazıkki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü