Ülkü Ocakları'ndan Akşener'e 'Hamas' tepkisi: İsrail Büyükelçisi konuşuyor sandık

Ülkü Ocakları, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Hamas'a yönelik açıklamalarına tepki gösterdi. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda, "Hezeyan dolu açıklamaları dinleyince İsrail Büyükelçisi konuşuyor sandık" ifadeleri kullanıldı.

GİRİŞ 25.10.2023 16:28 GÜNCELLEME 25.10.2023 16:34
Bu Habere 156 Yorum Yapılmış

Partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, senelerdir işgalci İsrail'in zulümlerine karşı direnen Hamas'ı 'terör örgütü' olarak ilan edip Türkiye'nin de Hamas'a karşı tavır alması gerektiğini söyledi.

Akşener, "Sivilleri, çocukları öldüren Netanyahu terörüyle, müzik festivalinde gençleri tarayan, Hamas terörü, aynı şeydir." ifadelerini kullandı.

ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN AKŞENER'E TEPKİ: İSRAİL BÜYÜKELÇİSİ SANDIK

Akşener'in tepki çeken sözlerine bir eleştiri de Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'dan geldi.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Yıldırım, "İP Müdiresi Meral Akşener’in hezeyan dolu açıklamalarını dinleyince İsrail Büyükelçisi konuşuyor sandık.
Ne yazık ki Türkiye ve Dünya’da olup bitenlerden habersizdir! Oysa Bilge Liderimiz 10 ve 17 Ekim tarihlerindeki Grup Toplantısında İsrail’in katliamlarını ve Hamas ile ilgili düşüncelerini çok net bir şekilde ifade etmiştir."
dedi.

"KENDİSİ ŞEHİT BACISINA KÜFREDEN ALÇAĞA KOL KANAT GERMİŞ BİRİSİ"

Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şunu da açıkça söylemeliyiz ki; bu müdirenin Milliyetçilik üzerine yaptığı ve yapacağı hiçbir sözün kıymeti harbiyesi yoktur! Çünkü kendisi seçim zamanında “burası kürdistan” diyen bir bölücüye sesini çıkartamamış, şehit bacısına küfreden bir alçağa kol kanat germiş kişidir. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin şu sözünü kendisine hatırlatıyor ve belki zor olacak ama asgari düzeyde de olsa insani değerleri savunmaya davet ediyoruz! “Gazze’deki toplu katliamı ve soykırıma varan İsrail şiddetini idrak etmek için Filistinli olmaya gerek yoktur, birilerinin iddia ettiği gibi Arap olmaya gerek yoktur, hatta Müslüman olmaya da gerek yoktur, sadece insan olmak, insani değerleri savunmak kâfidir.”

KAYNAK: HABER7
Nursena Akbaba Haber7.com - Editör
Haber 7 - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 156
  • FATİH 6 ay önce Şikayet Et
    en İYİ küfür partisi.....
    Cevapla
  • ulan ne terörü 6 ay önce Şikayet Et
    sende teröristsin ozaman devrin süper güçlerine karşı milis savunmaları yaptık
    Cevapla
  • veliaht 6 ay önce Şikayet Et
    öyle ve taaa kendisi olanı sanma ne demek. yumuşatmamı yapıyorsunuz
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Hiç Düşündünüzmu bunun eşi kim aynı kafa farklı olsa geçinemesiniz.
    Cevapla
  • Türk 6 ay önce Şikayet Et
    Diyarbakır dan Yunanistan a sürgün yemiş birisi için normal değil mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!
Türkiye’nin en kalabalık ilçeleri açıklandı