Erdoğan'dan Davutoğlu'nun randevu talebine ret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisiyle görüşmek isteyen Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'na randevu vermedi. Davutoğlu ise, Filistin konusunda arabuluculuk yapabilecek kişinin kendisi olduğunu söyleyip randevu istiyor.

Erdoğan'dan Davutoğlu'nun randevu talebine ret
Erdoğan'dan Davutoğlu'nun randevu talebine ret
GİRİŞ 25.10.2023 21:48 GÜNCELLEME 25.10.2023 21:48
Bu Habere 314 Yorum Yapılmış

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının ardından açıklama yapmış; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan ifadeler kullanmıştı. 

Davutoğlu daha sonra Erdoğan'dan randevu istedi. 

Cumhurbaşkanı, Davutoğlu'nun talebine olumlu yanıt vermedi. 

"ARABULUCUK YAPACAK BİRİ VARSA O DA BENİM"

Erdoğan'ın kendisine olumlu yanıt vermediğini belirten Gelecek Partisi lideri, Filistin konusunda ara buluculuk yapacak tek kişinin kendisi olduğunu belirtti:

"Bütün bu konularda ara buluculuk yapacak birisi varsa o da benim. Bu konuda yapabileceğim katkıyı kendisine sunmak isterim. Özel bazı girişimlerde bulunmayı da kendilerine teklif etmeyi düşünüyorum."

"ERDOĞAN, DAVUTOĞLU'NUN İHANETİNİ AFFETMİYOR"

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi de bugünkü köşe yazısında "Edindiği izlenimin Erdoğan'ın Davutoğlu'na randevu vermeyeceği yönünde olduğunu" söyledi. Selvi, şu değerlendirmelerde bulundu:

Davutoğlu, “Filistin için fiilen başbaşa ağladığımız Sayın Erdoğan” deyince, dilimden “O yüzden mi ihanet ettiniz?” sözcükleri döküldü. İsrail’e “One minute” çeken, Kudüs’ün sesi olan, Filistinlilerin hamisi olan Erdoğan’a ihanet etmeye değer miydi?

Davutoğlu, Gazze’de yaşanan katliamı gerekçe göstererek Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu talep etti.

Peki Erdoğan, Davutoğlu’na randevu verecek mi? Edindiğim izlenim randevu verilmeyeceği yönünde. Çünkü Erdoğan, kendisinden sonra başbakan ve AK Parti Genel Başkanı yaptığı Davutoğlu’nun ihanetini affetmiyor.

KAYNAK: AJANSLAR, HÜRRİYET
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 314
  • Ceylan Hmra 6 ay önce Şikayet Et
    Sn.Cumhurbaşkanının bu tutumu çok yerindedir..
    Cevapla
  • Kul 6 ay önce Şikayet Et
    Davutoğlu "Ene" duygusunu kalbinden atamadığı müddetçe,kendini bulunmaz Hint kumaşı zannettiği müddetçe muvaffak olamayacaktır. Kibir o kadar tehlikeli bir duygu ki İnsanı"Muiz iken müzil"kılar
    Cevapla
  • Kul 6 ay önce Şikayet Et
    Şeytan;kibirinden dolayı cennetten kovuldu.Ahmet Davudoğlu da bu kibirinden dolayı Müslüman Türk milletinin kalbinden,muhabbetinden ve Başbakan olduğu AK Partiden kovuldu...
    Cevapla
  • Ağrılı Yusuf 6 ay önce Şikayet Et
    Ona randevu verseydi, ayıp ederdi
    Cevapla
  • Tc çok yaşa 6 ay önce Şikayet Et
    Abd ve İsrail zalierine hiz.et et.ek için kendini ön plana suriyede Tc ye yaptıkları gibi reis işini bilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı