DEVA'dan istifa eden isim açıkladı: 20 bin kişi daha istifa edip başka partiye geçecek

DEVA Partisi'nden istifa eden Esenyurt kurucu ilçe başkanı Halis Kahriman, 18 Kasım'da 20 bin üyenin daha istifa edeceğini, o üyelerle birlikte başka bir partiye geçeceklerini açıkladı.

DEVA'dan istifa eden isim açıkladı: 20 bin kişi daha istifa edip başka partiye geçecek
DEVA'dan istifa eden isim açıkladı: 20 bin kişi daha istifa edip başka partiye geçecek
GİRİŞ 26.10.2023 14:22 GÜNCELLEME 26.10.2023 14:22
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

DEVA Partisi'nden istifa eden Esenyurt kurucu ilçe başkanı Halis Kahriman, partiye olan kırgınlıklarının üç aydır olduğunu ve kuruluş amacından saptığını belirtti. 

Cumhuriyet gazetesine konuşan Kahriman, 20 bin üyenin daha istifa edeceğini ve başka partiye geçeceklerini açıkladı: 

“18 Kasım’da 20 bin üyenin istifa etmesi bekleniyor. O istifa eden 20 bin üyeyle birlikte yeni bir partiye geçişimiz olacak. Henüz değerlendirme aşamasındayız.  Geleceğin Türkiye’si ile ilgili adaletten, özgürlükten, demokrasiden hukuk üstünlüğüne inanan bir yol haritası bulursak hangi parti olursa o partiyle olacağız. Bizim amacımız hizmet, bizim amacımız koltuk değil.”

Babacan'ın yardımcısından Kılıçdaroğlu'na 'off the record' eleştiriBabacan'ın yardımcısından Kılıçdaroğlu'na "off the record" eleştiri

Kılıçdaroğlu ile gizlice görüşen DEVA Partililer istifalarını duyurduKılıçdaroğlu ile gizlice görüşen DEVA Partililer istifalarını duyurdu

"GENEL BAŞKANIN ARKADAŞINI VEKİL YAPMAK İÇİN SİYASET YAPMIYORUZ"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Halis Kahriman, istifaya karar verdiklerini DEVA Partisi yönetiminin bildiğini belirtti.

"Biz istifaya zaten karar vermiştik ve bu biliniyordu" diyen Kahriman, "Genel merkez bizim varlığımızı ve şikayetlerimizi bu haberle mi öğrendi? Teşkilatların sesini duymazdan gel, kibir içinde salon siyaseti yap. Sonra da ayıp oldu. Ayıp yapan sizsiniz" ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a seslenen Kahriman, "İttifakı bozacak kadar, seçimi riske edecek kadar arkadaşının arkasında duran Sayın Genel Başkan'a sormak isteriz: Arkadaşınızın milletvekili olması Türkiye’nin geleceğinden daha mı önemliydi? Biz Sayın Genel Başkanın arkadaşlarını milletvekili yapmak için siyaset yapmıyoruz. Biz millet için siyaset yapıyoruz" dedi. 

KAYNAK: CUMHURİYET GAZETESİ, HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • HIDIR BUDUR 6 ay önce Şikayet Et
    Köylü milletin efendisidir demişti Atatürk. Bir köylü ne demişti. " Seni davar çobanı yapmazlarrrrr". İşte ilerigörüşlü bir Türk köylüsü...
    Cevapla
  • ramazan arıcı 6 ay önce Şikayet Et
    yirmi bin üyeleri varmı da?
    Cevapla
  • Asım 6 ay önce Şikayet Et
    Zaten Ne diye kuruldu ki? Bunların hepsi Parazit partisidir.
    Cevapla
  • yaaa 6 ay önce Şikayet Et
    tarladan dağdan koyun falan mı kaydetmişler 20mbin
    Cevapla
  • engin 6 ay önce Şikayet Et
    bunun israilin yaptıkları ile ilgili görüşleri nedir .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de gençler tekbir getirerek Filistin'e destek oluyor
Namık Tan'ın ismi çok konuşulmuştu, Özgür Özel öneren ismi açıkladı