13 ilçe başkanı Kılıçdaroğlu'yla görüşmüştü, Babacan'dan ilk açıklama

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında konuştu. Babacan, istifa eden DEVA Partililerin Kılıçdaroğlu ile görüşmesine ilişkin açıklama yaptı, öğrenince "Doğru değildir herhalde" dediğini söyledi.

13 ilçe başkanı Kılıçdaroğlu'yla görüşmüştü, Babacan'dan ilk açıklama
13 ilçe başkanı Kılıçdaroğlu'yla görüşmüştü, Babacan'dan ilk açıklama
GİRİŞ 26.10.2023 14:20 GÜNCELLEME 26.10.2023 14:20
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında konuştu.

Babacan, "Artık eski hesaplaşmaların geride bırakılması gerekiyor. Yeni bir başlangıç yapmanın zamanı geldi. Yarınları, hepimizin ortak yarını yapabiliriz" dedi.

13 İLÇE BAŞKANININ İSTİFA ETMESİ

Partisinin 2. Olağan Kongre sürecinin başladığını hatırlatan Babacan, "Tüm teşkilatımızla ile ilgili sıfırdan gözden geçirme ve yeniden il ve ilçe yönetimlerini seçme dönemindeyiz. İlçe başkanlarının bir süredir ayrılma hazırlığı içinde olduğunu biliyorduk. Ancak İstanbul'da Sayın Kılıçdaroğlu ve başka CHP'li yetkililerle bir araya geleceğiyle ilgili bilgimiz yoktu. Bunu salı günü öğleden sonra öğrendik. İlk önce bu haber herhalde doğru değildir dedik" diye konuştu.

Babacan'ın yardımcısından Kılıçdaroğlu'na 'off the record' eleştiriBabacan'ın yardımcısından Kılıçdaroğlu'na "off the record" eleştiri

Kılıçdaroğlu ile gizlice görüşen DEVA Partililer istifalarını duyurduKılıçdaroğlu ile gizlice görüşen DEVA Partililer istifalarını duyurdu

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    şut ve gooooool.
    Cevapla
  • Ömer 6 ay önce Şikayet Et
    Reis in elinde doğdu bebekti çocukluğa geçti tam adam olacaktı ki,bulu çağında yoldan çıktı bebecan olarak kaldı.
    Cevapla
  • Recep 6 ay önce Şikayet Et
    Ne güzel ülkemin muhalefetteki partilerinin hiç bir dertleri yok o kiminle görüştü o partiden istifa edip hangi partiye gitti hani birileri demişti benim oyum çobanın oyuyla bir mi diye benim oyumla iktidar olan AKP iyi kötü ülkemiz için bir şeyler yapmaya uğraşıyor ve başarıyor da hani sosyal demokrat geçinenlerin oyunu alan partiler ne alemde
    Cevapla
  • Ali 6 ay önce Şikayet Et
    Mesele ben olunca bu şekilde olur. Mesele ülke olunca Reis le Devlet beyi örnek alın
    Cevapla
  • Cesur ADAM 6 ay önce Şikayet Et
    Bu işler böyle sap döner keser döner zaman gelir hesap döner. Bizde senin yeni parti kuracağın söylentilerin çıkınca Doğru değildir herhalde dedik :)))))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!
Özel hastanede yenidoğan vurgunu