Meral Akşener 4 belediye başkan adayını açıkladı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2024 yılında gerçekleşecek seçimlerde Susurluk, Gönen, Erdek, Karesi adaylarını açıkladı.

Meral Akşener 4 belediye başkan adayını açıkladı!
Meral Akşener 4 belediye başkan adayını açıkladı!
GİRİŞ 26.10.2023 23:07 GÜNCELLEME 26.10.2023 23:07
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi ziyaret ve programa katılmak için Balıkesir'e geldi. İlk olarak İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Akşener, burada basın açıklaması yaptı. Akşener, Balıkesir'de 2024'te yapılacak yerel seçimlerde partisinden belediye başkan adayı olan 4 ismi açıkladı. İYİ Parti'nin 6'ncı kuruluş yıl dönümünü 28 Ekim'de kutlayacaklarını söyleyen Akşener, tüm halkı Atatürk Spor Salonu'na davet etti. 

"ADAYLIĞIMA İMZA ATTIRMADIK"

2018 yılında 5 milletvekili bulunan İYİ Parti'nin TBMM'de grup kurarak seçimlere katılabilmesi için gerekli olan 15 milletvekili arasında yer alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın isminin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçtiğine yönelik soruyu da yanıtlayan Akşener, "15 milletvekili meselesi çok önemli. O milletvekilleri bizim seçime katılmamız için geçici olarak geldiler. Adaylığıma imza attırmadık. Seçime girmemizle Türkiye'ye demokrasi söz konusu olduğunda 2 farklı yapının yan yana gelebileceğini gösterdik. CHP, inanılmaz bir itibar kazandırdı. Ahmet Akın beyefendiye dair olumsuz bir cümlem bugüne kadar olmadı. Akın'ı kötüleyerek bir siyaset yapılmaz. 'Daha iyi yaparız' diyerek olur." diye konuştu.

4 BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI

Akşener, 2024 yılında yapılacak yerel seçimde belediye başkanlığına aday olacak 4 ismi açıkladı. Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney yeniden aday gösterilirken, İYİ Parti Gönen Belediye Başkan adayı Fedai Coşkun, Erdek Belediye Başkan adayı Arif Demir ve Karesi Belediye Başkan adayı ise Mustafa Lemi Aytekin olarak açıklandı.

"YORUM YOK"

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ismi geçen İYİ Parti Milletvekili Turhan Çömez ile ilgili soruyu yanıtlayan Akşener, "Yorum yok" ifadesini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • vatadaş. 6 ay önce Şikayet Et
    pensilvan ya açıkladı yazın daha doğru olur. netekim.
    Cevapla
  • hhüseyin 6 ay önce Şikayet Et
    İstanbul Ankara'yı da bekliyoruz Meral Abla. Hem de dört gözle :))
    Cevapla
  • hhüseyin 6 ay önce Şikayet Et
    Nerde İstanbul Ankara, yaltakçı seni
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Sopayı görünce hepsini geri çeker merak etmeyin Abla bu kırık
    Cevapla
  • meltim 6 ay önce Şikayet Et
    bunlar evini yönetemez, ülkemi yönetecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"