AK Partili Akbaşoğlu: Atatürk'ün bağımsız Türkiye hedeflerini gerçekleştiren Erdoğan'dır

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, “Atatürk'ün tam bağımsız Türkiye ve muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmış Türkiye hedeflerini gerçekleştiren liderin adı Recep Tayyip Erdoğan'dır” dedi.

GİRİŞ 27.10.2023 16:05 GÜNCELLEME 27.10.2023 16:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TBMM Genel Kurulu’nda konuşan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu muhalefeti kızdıran açıklamalarda bulundu.

Akbaşoğlu, “Osmanlı'yı tarihten silmek isteyen emperyalistler kendi aralarında çeşitli anlaşmalar yaptılar. Hep beraber Çanakkale'de gördük, Akdeniz'de gördük ve bir Millî Mücadele neticesinde, Mustafa Kemal Paşa'nın önderliğinde bu millet bütün emperyalistleri, Siyonistleri kovdu, cumhuriyeti ilan etti. Atatürk bir hedef gösterdi: Tam bağımsız Türkiye, istiklali tam ve muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmış Türkiye. Birçok hükûmetler geldi geçti, seksen yıla yakın hükûmetler AK Parti iktidarlarına kadar. Kim bu millete ve devlete gerçekten hizmet ettiyse hepsine teşekkür ediyoruz, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz." dedi. 

Cumhuriyetin son 21 yılına AK Parti kadroları ile damga vurduğunu ifade eden AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, “Tarihe liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la damga vurduk, imza attık. İşte, Atatürk'ün tam bağımsız Türkiye ve muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmış Türkiye hedeflerini gerçekleştiren liderin adı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu hakikati hep beraber bütün dünya görüyor.” Şeklinde konuştu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Alphan İnan 6 ay önce Şikayet Et
    Kim bu devlete ve millete halis niyetle hizmet ettiyse Allah ondan gani,gani razı olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı