Akşener'den 100. yıl mesajı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partililerle Anıtkabir'i ziyaret ederek, "Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olacağız" dedi.

Akşener'den 100. yıl mesajı
Akşener'den 100. yıl mesajı
GİRİŞ 29.10.2023 15:49 GÜNCELLEME 29.10.2023 15:49
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Devlet erkanının katılımıyla Anıtkabir'de düzenlenen törene katılan Akşener, daha sonra partililerle birlikte yeniden Anıtkabir'i ziyaret etti.



Akşener, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına ulaşmanın büyük gururu ile Anıtkabir'de, Atamızın huzurundaydık. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da tarihimizi özümüzde, Atamızı gönlümüzde, milletimizi de başımızın üzerinde taşıyacak; Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olacağız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Hdp Chp eylemi??❤️
    Cevapla
  • Asım 5 ay önce Şikayet Et
    Çok lazımdı.
    Cevapla
  • Murat 5 ay önce Şikayet Et
    Hamas'a terörist diyen cahil sen bu ülkenin çıkarlarını baltalayan hainsin hamasa ettiğin lafın onda birini İsrail'e etmedin netanyahuya üzerinden geçiştirdin
    Cevapla
  • EMEKLİ 5 ay önce Şikayet Et
    Yeni yüzyıl diyorsunuz.Ama yeni yüzyıla ayrımcılık ve riyakar hareketletinizi öne çıkarıyorsunuz bumudur sizin anlayışınız.? Hadi ordan.
    Cevapla
  • Hakan 5 ay önce Şikayet Et
    Yaziklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!