Kılıçdaroğlu'na destek veren pankart kaldırıldı

CHP'de kurultayın yapılacağı spor salonuna asılan ve üzerinde "Oyunun farkındayız, liderimizin yanındayız" yazan pankart kaldırıldı.

Kılıçdaroğlu'na destek veren pankart kaldırıldı
Kılıçdaroğlu'na destek veren pankart kaldırıldı
GİRİŞ 04.11.2023 11:26 GÜNCELLEME 04.11.2023 11:26

CHP kurultayının yapılacağı spor salonuna asılan pankart kaldırıldı. Pankartta ‘Oyunun farkındayız liderimizin yanındayız’ ifadeleri yer alıyordu.

Kurultay haftasında sona gelen CHP’nin genel merkezinde önceki gün trafik hızlandı. CHP’de bugün artık son temasların yapılması, listelere son şekillerinin verilmesi ve konuşmaların yazılması bekleniyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın yapacağı konuşmayla ilgili kendilerinden görüş topladığını aktaran kurmaylar, “Hareketli bir konuşma olacak. Tabanı silkeleyecek. Nitelikli bir seçim değerlendirmesi yapacak. Kendi değil parti adına yeni bir çerçeve çizecek” değerlendirmesini yapıyor.

PANKART KALDIRILDI 

Cumhuriyet’te yer alan habere göre; CHP’de kurultayın yapılacağı Arena Spor Salonu’na dün asılan bir pankart dikkat çekti. Kılıçdaroğlu’nu destekleyen isimlerin astığı iddia edilen pankartta, “Oyunun farkındayız, liderimizin yanındayız” ifadesi yer aldı. Pankart Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla kaldırıldı. Komitesinin onayından geçmeyen hiçbir pankartın ise salonda yer almayacağı belirtildi.

Kılıçdaroğlu'nun en büyük seçim vaadi 'Bir daha aday olmayacağım' olacakKılıçdaroğlu'nun en büyük seçim vaadi 'Bir daha aday olmayacağım' olacak

Kılıçdaroğlu destekçilerinin kurultay salonuna astığı pankart alay konusu olduKılıçdaroğlu destekçilerinin kurultay salonuna astığı pankart alay konusu oldu

Kurultaya dakikalar kala çok sert açıklamalar: İlhan Cihaner, adaylık yarışından çekildi!Kurultaya dakikalar kala çok sert açıklamalar: İlhan Cihaner, adaylık yarışından çekildi!

KAYNAK: CUMHURİYET GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?