Türkiye ile Kazakistan arasında '2024 Yılı Askeri İş Birliği Uygulama Planı” imzalandı

Bakan Yaşar Güler ve Kazakistan Savunma Bakanı Korgeneral Ruslan Jaksilikov’un görüşmesinde '2024 Yılı Askeri İş Birliği Uygulama Planı” imzalandı.

Türkiye ile Kazakistan arasında '2024 Yılı Askeri İş Birliği Uygulama Planı” imzalandı
Türkiye ile Kazakistan arasında '2024 Yılı Askeri İş Birliği Uygulama Planı” imzalandı
GİRİŞ 06.11.2023 17:42 GÜNCELLEME 06.11.2023 18:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kazakistan Savunma Bakanı Korgeneral Ruslan Jaksilikov ile bir araya geldi. Görüşmede “2024 Yılı Askeri İş Birliği Uygulama Planı” imzalandı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi davetlisi olarak Ankara’ya gelen Kazakistan Savunma Bakanı Korgeneral Ruslan Jaksilikov ile bir araya geldi. Bakan Güler, konuk bakanı askeri törenle karşıladı.

Törende iki bakanın yerlerini almalarının ardından askeri bando tarafından ulusal marşlar çalındı. Jaksilikov, törende onur kıtasını “Merhaba asker" diyerek selamladı. Törenin ardından gerçekleşen görüşmede Jaksilikov, Bakan Güler’e askeri iş birliğine katkılarından dolayı madalya takdiminde bulundu. Bunun yanı sıra görüşmede iki ülke arasında “2024 Yılı Askeri İş Birliği Uygulama Planı” imzalandı.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    kazaklara güven olmaz.1.dünya savaşı döneminde balkanlarda ve karstaki katliamları rusların emriyle kazaklar yapmıştır.
    Cevapla
  • SADİG 5 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı uğurlu olsun inşallah Türk Dünyası Turan için.
    Cevapla
  • TurcoBEY 5 ay önce Şikayet Et
    Rus mu bu Ruslan?
    Cevapla
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Kazakistan ne kadar güvenilir? Geçenlerde Kıbrık Türk Cumhuriyetinin Türk Birliği Toplantısına katılmasını istemeyen kazakistan değil miydi? Türkiye Cumhuriyetini böylece sırtından vurmadı mı?
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel hareketler bunlar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!