Koltuğunu kaybeden Kılıçdaroğlu'nun son durumu anlattı

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, genel başkanlığı Özgür Özel'e karşı kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Merkezi'nde ziyaret etti.

GİRİŞ 07.11.2023 07:46 GÜNCELLEME 07.11.2023 08:59
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

Kurultayda Özgür Özel'e karşı kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, "Kılıçdaroğlu'nu rahatlamış gördüm. Morali yerinde. Bundan sonra yaşanacak her şeyin herkes için iyi olmasını diliyorum." dedi.

KILIÇDAROĞLU, YENİLGİNİN ARDINDAN SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ
CHP 38. Olağan Kurultayı sona erdi. Kurultayda Özgür Özel'le birlikte genel başkanlık için yarışan Kemal Kılıçdaroğlu kaybetti. Kılıçdaroğlu seçimlerden yenilgiyle ayrılmasının ardından sessizliğe gömüldü.

HİKMET ÇETİN'DEN KILIÇDAROĞLU'NA ZİYARET
Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Merkezi'nde ziyaret etti. Görüşmenin ardından Serbestiyet'e değerlendirmelerde bulunan Hikmet Çetin, bu hafta ABD'ye gideceği için Kılıçdaroğlu'nun CHP genel başkanlığı koltuğunu Özgür Özel'e bırakacağı devir-teslim törenine katılamayacağı, bu yüzden öncesinde nezaket ziyareti yaptığını söyledi

"KILIÇDAROĞLU'NU RAHATLAMIŞ GÖRDÜM"
Kılıçdaroğlu'nu nasıl gördüğüne ilişkin konuşan Çetin, "Kılıçdaroğlu'nu rahatlamış gördüm. Morali yerinde. Bundan sonra yaşanacak her şeyin herkes için iyi olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

"CHP'DE BİR DEĞİŞİME İHTİYAÇ VARDI"
Hikmet Çetin şunları söyledi: "CHP'de bir değişime ihtiyaç vardı. Bundan sonra İmamoğlu ile Özgür Özel başta olmak üzere tüm CHP'lilerin göstereceği performans, muhalefetin elinin iktidar karşısında güçlenmesini sağlayabilir.

"KILIÇDAROĞLU YARIŞTAN ÇEKİLSEYDİ ÇOK ŞIK OLURDU"
Kılıçdaroğlu yarıştan çekilseydi çok şık olurdu. Kürsüye çıkıp Özgür Özel'in elini tutsaydı, havaya kaldırsaydı tüm CHP, Kılıçdaroğlu'nu bana göre omuzlarında taşırdı. Ama olmadı."

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 113
  • Rıza 5 ay önce Şikayet Et
    Gelen daha iyi Cumhur ittifakına çalışacak Seloya Osmana selam vermelerinden belli.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Hamburger yemeğe git artık 8 saat değil 8.000 saat ortadan kaybolsan kimsenin umuru değilsin Ama bu arada karşı tarafın ordusuna alenen katılırsan emekli maaşın ve vatandaşlığın gider Torun nasıl olsa yakında eytden emekli olacak bakar kamal dedesine
    Cevapla
  • nb2664 5 ay önce Şikayet Et
    Nerde onda klas hareket yapacak kişilik elinden gelse koltuğuda alıp giderdi evine
    Cevapla
  • Kutahyali 5 ay önce Şikayet Et
    6 li masa faydası olmadı mı Kemal beye
    Cevapla
  • ziyaretçi 5 ay önce Şikayet Et
    Bölücülerle hareket etmeseydi daha başarılı olurdu gelen de aynı değişim dediler ama aslında hiç bir şey değişmedi yine iktidar olma şansları yok terör örgütlerine selam yollayınca iş bitti chp den bi cacık olmaz Atatürk'ün partisi olduklarını da söylemesinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım