Kurultay sonrası ilk açıklama! Koltuğundan edilen Kılıçdaroğlu'ndan 'Moralim iyi' mesajı

CHP Genel Başkanlığını Özgür Özel'e kaptıran Kemal Kılıçdaroğlu, "Moralim gayet iyi, çeşitli tartışmaların olması doğaldır ancak bunlar artık geride kalmıştır." diyerek Özel'e başarı diledi.

GİRİŞ 07.11.2023 09:27 GÜNCELLEME 07.11.2023 13:41
Bu Habere 147 Yorum Yapılmış

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel genel başkanlık için yarıştı. Özel, seçimlerin iki turunda da Kılıçdaroğlu’nu geride bırakarak CHP’nin yeni Genel Başkanı oldu.

Kılıçdaroğlu, CHP tarihinde görev başındayken kurultay kaybeden ilk genel başkan oldu. Yaşananlar sonrasında eski CHP lideri ilk kez konuştu.

"MORALİM GAYET İYİ"

CHP yandaşı gazeteci Barış Yarkadaş'a açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Moralim gayet iyi, çeşitli tartışmaların olması doğaldır ancak bunlar artık geride kalmıştır." dedi. Kılıçdaroğlu, Özel'e başarı diledi.

Kılıçdaroğlu, açıklamasında şunları söyledi:

“Moralim gayet iyi… Herkese selam ve sevgilerimi iletiyorum. Gün boyunca ziyarete gelen dostlarımız ve partililerimizle görüştük, süreci değerlendirdik. Türkiye’de demokrasinin işlediği tek kurum CHP’dir. Tüm kurumların CHP’deki demokrasiyi örnek alması gerekir. Kurultayda çeşitli tartışmaların olması doğaldır. Ancak bunlar artık geride kalmıştır. Başta genel başkanımız Özgür Özel olmak üzere göreve yeni seçilen tüm arkadaşlarımızın başarılı olmasını temenni ediyorum.”

CHP'li Erdem 'Benimle mezara gidecek' diyerek açıkladı: Sırttaki hançerleri iyi biliyorumCHP'li Erdem 'Benimle mezara gidecek' diyerek açıkladı: Sırttaki hançerleri iyi biliyorum

Nursena Akbaba Haber7.com - Editör
Haber 7 - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 147
  • O k u r 5 ay önce Şikayet Et
    Bit kazandığı seçim CHP genel başkanlığı idi. Ond da msdara oldu.
    Cevapla
  • ali 5 ay önce Şikayet Et
    ne yapacak o mahkeme bu mahkeme koşacak. 12 sene boyunca yaptığı iftira yalan tehdit şantaj ların hesabını verecek. herhangi bir koruyucu zırhı kalmadı.
    Cevapla
  • HaKKAN 5 ay önce Şikayet Et
    yine yenildim, istemeden mecburen gidiyorum demiyorda.. Pehhh
    Cevapla
  • Dâbbetü'l-arz 5 ay önce Şikayet Et
    Bu adam aklanmak için kuklası özele bıraktı merçek altına alınmalı ve tasviye edilen diğer kişilerle beraber bu şahsın yurtdışı çıkışı engellenmeli
    Cevapla
  • Dâbbetü'l-arz 5 ay önce Şikayet Et
    "O söz, başlarına geldiği zaman, onlara yerden bir Dabbe çıkarırız; o da, insanların bizim ayetlerimize kesin bir bilgiyle inanmadıklarını onlara söyler. (Neml Suresi, 82)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!