Sinan Oğan'dan Özgür Özel'e sert gönderme!

Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Sinan Oğan, "Türk milleti bölücülere selam çakanlara bu iktidarı nasip etmeyecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Sinan Oğan'dan Özgür Özel'e sert gönderme!
Sinan Oğan'dan Özgür Özel'e sert gönderme!
GİRİŞ 07.11.2023 15:58 GÜNCELLEME 07.11.2023 15:59
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Osmaniye'de partisinin il başkanlığı açılışına katılan Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Sinan Oğan, Musa Şahin Bulvarı üzerinde partililer tarafından karşılandı.

Sinan Oğan, daha sonra açılış kurdelesini keserek, parti binasının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Burada konuşan Sinan Oğan, Türkiye’de siyasetin hızla değiştiğini belirterek, “2028 sürecinde de siyasette de bir elit değişimi sürecini tamamlamış olacağız. Bu süreç Cumhuriyet Halk Partisi ile başladı. Bu arada CHP’nin yeni seçilen Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e hayırlı olsun, başarılar diliyorum. Buradan kendisine bir tavsiyede bulunmak istiyorum. CHP’nin bu Selahattin Demirtaş sevdasının, Atatürk’ün partisinin, HDP, HEDEP sevdasının kendisine hiçbir siyasi gelecek vadetmediğini ifade etmek isterim. Madem CHP’de yeni bir genel başkan seçildi, milli bir sayfa açsın isterim. Sayın Kılıçdaroğlu gibi eğer Türkiye’nin birliği ve bütünlüğüne kastedenlere selam göndererek, bu ülkeyi yönetmeye talip olacaksa hiç boşuna talip olmasın. Asla ve asla Türk milleti bölücülere selam çakanlara bu iktidarı nasip etmeyecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.



'ATATÜRK, ASLA YAPMAZDI'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e, Atatürk’ün partisini, Atatürk’ün görüşleri doğrultusunda yönetmesini tavsiye ettiğini söyleyen Oğan, “Şöyle düşünsün; Mustafa Kemal Atatürk olsaydı, bölücülere selam çakar mıydı? Asla yapmazdı. Bırakınız bölücülere selam çakmayı, bölücülere selam çakanlara tokat çakardı. O sebeple de yeni bir değişim yaşandı, yeni bir süreç başladı, bu sürecin Türk siyasetini bölücülere ve bölücülere selam çakanlara mahal bırakmayacak şekilde Türk siyasetinin temizlenmesi lazım. Buradan Sayın Özgür Özel’e hem hayırlı olsun diyorum hem de bir dost tavsiyesinde bulunmak isterim" diye konuştu.  

Konuşmaların ardından dualar edilerek, kurban kesildi. Sinan Oğan, bir süre partililerle görüştükten sonra kentten ayrıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • hakan 5 ay önce Şikayet Et
    Adamlar "PKK terör örgütüdür" diyemiyorlar. HDP ile ittifak yaptılar HDP bir adım gelmedi bunlar on adım gidip HDP'leştiler.
    Cevapla
  • asra dair 5 ay önce Şikayet Et
    Seni Doğan Annenin Ellerinden Öpürum. Milliyetçi aynı zamanda Ümmetçisinde. Heleki Birde Zor Günde Ülkenin ve Bir Arslanın yanında durdun ya Helal olsun Sinan bey Sevgilerle....
    Cevapla
  • helal 5 ay önce Şikayet Et
    kral adam sinan
    Cevapla
  • pusula 5 ay önce Şikayet Et
    hangi yüzle insan içine çıkıyorsun anlamak mümkün değil.
    Cevapla
  • HAHAHA 5 ay önce Şikayet Et
    Sen önce aldığın arsaların,villaların hesabını ver.Nerden geldi o kadar para
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vatandaşa satmayıp stokluyorlardı! Sektörde 2024-2025 için kötü haber geldi!
Din adamlarının toplumdaki algısı belli oldu! Diyanet'in o faaliyetine büyük destek