Yeniden Refah Partisi, Kıbrıs'ta temsilcilik açtı

Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan, KKTC'nin 40'ıncı yılı kutlamaları için gittiği Lefkoşa'da parti temsilciğinin açılışını yaptı.

Yeniden Refah Partisi, Kıbrıs'ta temsilcilik açtı
Yeniden Refah Partisi, Kıbrıs'ta temsilcilik açtı
GİRİŞ 16.11.2023 14:56 GÜNCELLEME 16.11.2023 14:56

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan beraberindeki heyetle birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) 40’ıncı yılı kutlamaları nedeniyle ziyaret ettiği Lefkoşa’da parti temsilciliğinin açılışını gerçekleştirdi.

Fatih Erbakan ve partililer, KKTC’de, Girne Kapısı Tören alanında ve Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nda gerçekleştirilen 40’ıncı kuruluş yıldönümü kutlamalarına katıldı. Fatih Erbakan, ziyaret ettiği Lefkoşa’da Köşklü Çiftlik’te Yeniden Refah Partisi’nin ada temsilciliğinin açılışını gerçekleştirdi. KKTC Ada Başkanı Mikail Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa, Yeniden Refah Partisi milletvekilleri Mehmet Aşıla, Ali Yüksel’in yanı sıra sanatçı ve Genel Başkan Danışmanı Davut Güloğlu, İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan, Ankara İl Başkanı Mustafa Yanılmaz ve partililer katıldı.

Açılışta yaptığı konuşmada, Kıbrıs adasının manevi ve stratejik öneminden bahseden Erbakan, “Kıbrıs’ta manevi kalkınma en önemli önceliktir. Gençlerimizi şuurlu şekilde yetiştirmemiz lazım. Gençlere vatan sevgisi, iman şuuru aşılanmazsa, o bölge kazanılamaz. Kıbrıs’ta manevi kalkınma hamleleri gerçekleştirilmeli. Burada Türkiye’ye büyük görev düşüyor. Kıbrıs’ın kuzeyini ‘Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ şeklinde nitelendirmekteyiz. Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanınması için gerekli adımlar mutlaka atılmalı” dedi.

Ardından Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve beraberindeki heyet KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ve eski Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nu ziyaret etti.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD Deniz Kuvvetleri yetkilisi: İsrail ordusu kendi İHA'larını vuruyor
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi