Fatih Erbakan'dan büyükşehirlerde pazarlık iddialarına cevap!

Fatih Erbakan, büyükşehirlerde pazarlık iddialarına ilişkin, "Ankara, İstanbul ve İzmir ile ilgili bir görüş alışverişimiz oldu. Sayın Cumhurbaşkanı kritik bazı büyükşehirler için işbirliği yapmamızın faydalı olacağını ifade etti." dedi.

GİRİŞ 15.12.2023 12:22 GÜNCELLEME 15.12.2023 14:00
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki gün Fatih Erbakan'ı kabul etmiş, muhalefet de, Erdoğan-Erbakan görüşmesinde yerel seçimlere ilişkin "pazarlık" yapıldığı iddiasını ortaya atmıştı.

Akit Medya Grubu Ankara Temsilcisi Latif Şimşek Erbakan'a bu iddiayı sordu. Şimşek, Erbakan'a "Yeniden Refah Partisi Ankara ve İstanbul'da aday çıkaracak mı?" sorusunu yöneltti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz görüşme: Fatih Erbakan'ı kabul ettiCumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz görüşme: Fatih Erbakan'ı kabul etti

"Sayın Cumhurbaşkanımızla görüşmemizde Türkiye siyasetini de Gazze'yi de konuştuk." diyen Erbakan, Şimşek'in sorusuna şöyle cevap verdi:

"Ankara, İstanbul ve İzmir ile ilgili bir görüş alışverişimiz oldu. Sayın Cumhurbaşkanı kritik bazı büyükşehirler için işbirliği yapmamızın faydalı olacağını ifade etti. Biz de bu teklifle ilgili MYK yetkililerimizle görüşüp nihai kararımızı vereceğimizi söyledik. İddia edildiği gibi bir pazarlık yapılması söz konusu bile değildi. Parti yetkililerimizle görüştükten sonra kamuoyuna kararımızı açıklayacağız."

KAYNAK: YENİ AKİT GAZETESİ
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 27
  • cenan aydın 4 ay önce Şikayet Et
    Bakıyorum yorumlara erbakan isminden rahatsız olan çakallar hocamızın ogluna hayırsız evlat hain diyecek kadar alçalıyor alçaklar.
    Cevapla
  • KÖROĞLU 4 ay önce Şikayet Et
    Hasan Nacar da bunun gibi attı tuttu! Pişman oldu; ama, İstanbul bu hale geldi. Şimdi! Öbür tarafta hesap veriyor! Bu da, kendini nimetten sanıyor!
    Cevapla
  • Baboş 4 ay önce Şikayet Et
    Asgari ücret 20 bin olmadan hiçbir teklifi kabul etme sen bari duy sesimizi garibanın dili sen ol
    Cevapla
  • Hüseyin 4 ay önce Şikayet Et
    Partinin gerçek başkanı olan Mehmet Altınsoy'a sor sonra cevap ver. Kendi kafana göre cevap verirsen sonra mahcup olursun.
    Cevapla
  • Tek 4 ay önce Şikayet Et
    Halk ders almaz hep çıkarım der bazen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sabit ve hareketli kara hedefleri nokta atışıyla imha edildi
İstanbul’da trafikte kahkahaya boğan kaza: Motosikletine çarpan kişi annesi çıktı