Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz görüşme: Fatih Erbakan'ı kabul etti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı kabul etti.

GİRİŞ 12.12.2023 16:29 GÜNCELLEME 12.12.2023 22:10
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Erbakan'ı, kabulün gerçekleşeceği AK Parti Genel Merkezi'ne gelişinde AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin karşıladı.

Basına kapalı gerçekleşen kabul yaklaşık bir saat sürdü.

Fatih Erbakan, görüşmenin ardından parti genel merkezinden ayrılırken yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kabulde, Gazze'deki gelişmeler ve Türkiye gündemiyle ilgili konuların görüşüldüğünü aktaran Erbakan, yaklaşan seçimlerle ilgili çeşitli fikir alışverişi gerçekleştirdiklerini kaydetti.

"SEÇİMLE İLGİLİ BİRTAKIM KONULAR MÜZAKERE EDİLDİ"

"Ankara ve İstanbul'da bir ittifak olabileceğini söylemiştiniz. Bu görüşmede bu değerlendirildi mi?" sorusuna Erbakan, "Seçimle ilgili birtakım konular müzakere edildi ancak şu aşamada bu kadarıyla iktifa etmek daha uygun olur. Bizim de teşkilatımızla, yetkili kurullarımızla değerlendirmeler, istişareler yapmamız gerekir." yanıtını verdi.

Erbakan, vakti geldiğinde, gerekli görüldüğünde daha ayrıntılı bir açıklama yapılacağını ifade etti.

"Yakın zamanda bir görüşme planlanıyor mu?" sorusu üzerine Erbakan, planlanmış bir görüşmenin olmadığını söyledi.

 

 

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 74
  • 6284 beka sorunudur 4 ay önce Şikayet Et
    İstanbul sözleşmesinin halen yürürlükteki uygulama kanunu olan , aile ve erkek düşmanı 6284 kanunun kaldırılması ile ilgili seçim protokolü vardı. Bekliyoruz.
    Cevapla
  • Türkiye Yüzyılı* 4 ay önce Şikayet Et
    Amasya Belediye Başkanlığına tecrübeli bir isim olan Fatih Üçok aday gösterilmelidir.Küçük bir Kasaba olan Suluovayı modern bir ilçeye çeviren Fatih beyin Amasya ilimize büyük hizmetler sunacağına inancımız tamdır.
    Cevapla
  • keamu 4 ay önce Şikayet Et
    Suluova yıllardır İlçeydi. Hiçbir zaman kasaba olmadı.
    Cevapla
  • Keske 4 ay önce Şikayet Et
    AK Parti'nin yenilenmesini tazelenmesini isterdim bir değişim güzel olurdu ama yeterli Çapa sahip olmayan altyapısı oturmamış birileri onun yerini alamaz gerçekçi olalım henüz alternatif yok
    Cevapla
  • YerelSeçim* 4 ay önce Şikayet Et
    Büyüksehirlerde genel seçimlerde olduğu gibi ittifak halinde tek bir aday ile girilmeli istanbul adayı Selçuk Bayraktar olursa kesin kazanırız gençler Selcuk bayraktar hayranı çok oy gelir.Ankara sinan ogan izmir yada antalya aslı baykal a teklif edilmeli.
    Cevapla
  • Mahir 4 ay önce Şikayet Et
    Bence IBB ADAYI FATIH ERBAKAN OLSUN HEM GENC HEM ŞAIBESIZ HEM GELECEKTE ÖNÜ ACILSIN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! CANLI
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım