Cumhurbaşkanı Erdoğan, HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu ile görüştü

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti.

GİRİŞ 13.12.2023 12:49 GÜNCELLEME 13.12.2023 19:02
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu kabul etti.

Yapıcıoğlu'nu, kabulün gerçekleşeceği AK Parti Genel Merkezi'ne gelişinde AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin karşıladı.

Basına kapalı kabul yaklaşık 1 saat sürdü.

YAPICIOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Yapıcıoğlu, görüşmenin ardından parti genel merkezinden ayrılırken yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin yerel seçimlere ilişkin olduğunu söyledi.

Prensip olarak Cumhur İttifakı'nın devam etmesi yönünde bir talep ve irade uyuşması olduğunu ifade eden Yapıcıoğlu, "Arkadaşlarımız önümüzdeki günlerde detayları çalışacaklar. Detaylar belli olduktan sonra icap ederse kamuoyuna yeni bir açıklama yaparız." diye konuştu.

Yapıcıoğlu, "Görüşmede yerel seçimlerde işbirliği için bir il telaffuz edildi mi?" sorusu üzerine, detayları zamanı gelince paylaşacaklarını söyledi.

Görüşmeler için heyet oluşturulup oluşturulmadığı sorulan Yapıcıoğlu, şunları söyledi:

"Sayın Efkan Ala başkanlığında AK Parti heyeti olacak. Bizde Genel Başkanvekilimiz İshak Sağlam başkanlığında heyet olacak. Üçer kişilik heyetler, bu çalışmaları yapacaklar. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde bir sonuca ulaşmak için gayret edecekler."

Yapıcıoğlu, "İlk görüşme ne zaman yapılacak?" sorusuna, "Muhtemelen, yarın ya da cuma günü olur." yanıtını verdi.

ERDOĞAN, ERBAKAN'I DA KABUL ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, dün akşam saatlerinde de AK Parti Genel Merkezi'nde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ı kabul etmişti.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 58
  • Kamil 4 ay önce Şikayet Et
    İslami değerleri savunan her türlü siyasi parti , Demokratik Parlamenter Sistem içerisinde temsiliyet yetkisi kazanabilir .
    Cevapla
  • Sabir60 4 ay önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım, Bence Ankara B.B. başkan adayı Murat Kurum, İstanbul B.B. başkan adayı Fatih Dönmez, İzmir B.B. başkan adayı olarak Adil Karaismailoğlu uygundur. Benim görüşüm önceki dönem başarılı olan bakanların değerlendirilmesidir.
    Cevapla
  • Ömer 4 ay önce Şikayet Et
    Hüda Par a doğuda 1 büyükşehir ve 3 il belediyesi verilecek. Hüda Par buralarda büyük bir başarı sağlar. Buda Hadep ve sol kesim için kabus olur.
    Cevapla
  • Ömer 4 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkede hiçbir parti oyu hak etmiyor, onları savunanlarda kendi çarkları çıkarları için savunuyorlar. CİNAYET programlarına, sansürlere, zamlara, bunalıma devam. ATATÜRKÇÜYÜZ, DİNCİYİZ, MİLLİYETÇİYİZ. BUNLARIN HEPSİNİ ALLAHU TEALAYA HAVALE EDELİM, SELAM OLSUN GARİBANLARA.
    Cevapla
  • Nazim 4 ay önce Şikayet Et
    Hüda par bucu şucu değil ümmeti Muhammed'in birliğini isteyen İslami bir partidir..nokta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li gazeteci Özlem Gürses'ten Saraçhane’de 1 Mayıs oyunculuğu
Feci anlar kamerada! Ters rüzgara kapılan paraşütçü yere çakıldı