Baba-oğul gitti ağabey-kardeş geldi: Özel'den İmamoğlu açıklaması

"Gölge aday" olduğu söylenen CHP Genel Başkanı Özel, İBB Başkanı İmamoğlu'na akıl danıştığını söyledi, aralarında kardeş ilişkisi olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu da İmamoğlu için "evladım" demişti.

GİRİŞ 18.11.2023 15:03 GÜNCELLEME 18.11.2023 15:21
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

CHP'de, Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi bitirerek yeni Genel Başkan olan Özgür Özel, "gölge aday" eleştirilerini doğrulayan açıklamalar yaptı. 

"EKREM BEY'E AKIL DANIŞIYORUM"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun desteğiyle CHP'nin başına geçen Özgür Özel, aralarında kardeş hukuku olduğunu söyledi. T24'e konuşan Özel, şu ifadeleri kullandı: 

"Ekrem Başkan'la aramızda daha önce de söylediğim gibi kardeşlik hukuku diye tanımladığımız bir ilişki var. Ekrem Bey'le de birbirimize güvenimizi zedeleyecek hiçbir şey yaşamadık. Ekrem Bey'e akıl danışıyorum ama aramızda bir vesayet ilişkisi olduğunu iddia etmek, birincisi bana, ikincisi Ekrem Bey'e, üçüncüsü partiye büyük haksızlık. Hiçbir belediye başkanına kurultay için söz vermedi."

KILIÇDAROĞLU DA "İMAMOĞLU BENİM EVLADIM" DEMİŞTİ

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının belirlenemediği ve İmamoğlu'nun da adının geçtiği dönemlerde açıklama yapan CHP Genel Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kendisi CHP'nin evladı olduğu kadar benim de evladım" demişti. 

KAYNAK: T24
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 93
  • keamu 5 ay önce Şikayet Et
    Yemezler Özgür bey, seni oraya Ekrem bey sayesinde geldin, onun gölgesinde kalmaya mahkumsun.
    Cevapla
  • Anadolu irfanı 5 ay önce Şikayet Et
    Öyle değil.baba oğlu kutsal ruh
    Cevapla
  • Türk 5 ay önce Şikayet Et
    Yahu al birini vur öteki ne hepsini toplasan çeyrek porsiyon admlk koyamayan ortaya varlıkları ülkenin başına musallat ediyorlar sanki
    Cevapla
  • Musafir 5 ay önce Şikayet Et
    Bir vatan haini Gitti bir vatan haini geldi. Selamlar aynı kişilere.
    Cevapla
  • T,C Tahsin 5 ay önce Şikayet Et
    Gelde bunlara memleketi emanet et, Allah korusun 3 ayda ülke diye bir şey kalmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...