İYİ Parti'deki istifalardan sonra Akşener'den ilk açıklama

İYİ Parti lideri Akşener, partisindeki istifalar hakkında konuştu. Akşener, "Ben asla istifa edip giden arkadaşlarımız hakkında onları incitecek tek cümle etmedim. Biz hiçbir zaman kavgaya girmedik" dedi.

GİRİŞ 18.11.2023 15:02 GÜNCELLEME 18.11.2023 16:00
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinde art arda yaşanan istifalarla ilgili açıklama yaptı.

Seçim Hazırlıkları ve İstişare Toplantısında konuşan Akşener, kendisi ve oğlunun hesapları hakkındaki iddialara tepki gösterdi. Akşener, "Ne benim, ne oğlumun, ne gelinimin, ne eşimin bunlarla bir ilgisi yok. İspat edemeyen şerefsiz oğlu şerefsizdir. İspat ederlerse de zaten ben bu politikayı bırakıyorum" dedi. 

İYİ Parti'den istifa edip AK Parti'ye geçen Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu hakkında da konuşan Akşener, şunları söyledi: 

"Partimizde 8 kişi farklı aralıklarla istifa etti. Demek ki bazı şeyleri anlatmak farz oldu. Ben asla istifa edip giden arkadaşlarımız hakkında onları incitecek tek cümle etmedim. Biz hiçbir zaman kavgaya girmedik. Genel olarak da giden her arkadaş da bizi HDP'yle eşgüdümlü hale getirerek gitti.

Bunlar sürecek dün olduğu gibi olacak. Bazılarının yaptığı siyasi dolandırıcılıktır.

İstifa edip AK Parti'ye geçen vekile sormuştum 'Neden bize geldiniz?' diye. Nebi Hatipoğlu 4 gün sonra AK Parti'ye geçti. Erdoğan bunları görmüyor mu acaba? 

Hiçbir genel başkan giden arkadaşları için 'Defolsunlar' demez. Giden arkadaşlarımızın hepsi için ayrı ayrı üzüldüm ama Allah bizi korumuş. Şimdi gidip bir kurban keseceğim."

İYİ Parti'de istifa depremi devam ediyor! Aylin Anıl Arslan istifa ettiİYİ Parti'de istifa depremi devam ediyor! Aylin Anıl Arslan istifa etti

İYİ Parti'de bir milletvekili daha istifa ettiİYİ Parti'de bir milletvekili daha istifa etti

İstifalar rahatsız etti... İYİ Parti'den açıklama: Partimizle ilgili dikkatli konuşunİstifalar rahatsız etti... İYİ Parti'den açıklama: Partimizle ilgili dikkatli konuşun

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Yunus 5 ay önce Şikayet Et
    Bu iyi parti ne iş yapar.yazik yazık
    Cevapla
  • MSELİM 5 ay önce Şikayet Et
    en güzel sahte tavırı sergilemede üstüne yok ama yine de çok belli oluyor bide sözünde durmayıda beceremiyor mesala kalkmam diyor hoooop birde bakıyorsun kalkmış oturmam diyor hooop birde bakmışsın ki oturmuş çok eksantirik çok
    Cevapla
  • Ali Polit 5 ay önce Şikayet Et
    İttifak yaparak hata etti.Şimdi de Yapmam Demekle hata ediyor. Yoksa, RÜZGARA göre İdare mi Ediliyor. Mahalli ŞEÇİMLERDEN Sonra SÜS Bitkısi sun'i, yersiz ve gereksiz Partiler TARİHE Gömülecek
    Cevapla
  • ekrem 5 ay önce Şikayet Et
    ben konuşmayım sizde konuşmayın öylemi herşey sır kalsın hadi ordan tiyatro
    Cevapla
  • Türk 5 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar kaba saba bi kadınsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya 800 milyon avroluk fiyasko sonrası tarihinde ilk kez İsrail yapımı İHA uçurabildi
İsrail medyası duyurdu! Türkiye dünyanın en kapsamlı adımını attı