Osman Kaymak adaylık için istifa etti

Eski Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti’den Samsun Büyükşehir Belediyesi başkan aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini duyurdu.

GİRİŞ 20.11.2023 22:16 GÜNCELLEME 21.11.2023 16:00
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Vali Osman Kaymak, 21 Haziran 2017’de göreve başladığı Samsun Valiliği görevini 9 Haziran 2020 yılına kadar sürdürmüştü. Daha sonra yayımlanan Valiler Kararnamesi ile merkeze çekilip, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliği görevine atanmıştı.

1965 yılında Bayburt’ta doğan ve görevinden istifa eden Vali Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu 22 Kasım’da yapacağını duyurdu.

Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Kaymak, “Hayatımın en özel ve anlamlı günlerinden birini yaşıyorum. 35 yıldır devletime ve milletime hizmet aşkıyla îfa ettiğim mülki idare amirliği görevimden AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için istifa etmiş bulunuyorum. 22 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 12.00’de AK Parti Samsun İl Başkanlığı'na aday adaylığı başvurumu yaparak, basın açıklamasında bulunacağım. Allah, çıktığımız yolda bizleri mahcup etmesin” dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • Samsunlu 5 ay önce Şikayet Et
    Zihni başkanım gelsin ,samsuspor sevdalısı
    Cevapla
  • 5569 5 ay önce Şikayet Et
    Samsuna hizmet edecek samsunlu yokmu.Bu ne rezalet bir durum..
    Cevapla
  • Erdal Sarıkaya 5 ay önce Şikayet Et
    Osman baba desek yeterli gelir düşüncesindeyim, Samsunumuzda ve Samsun Sporumu seven bir lider, dediğim gibi uzatmaya gerek de yok, namı değer Osman baba.
    Cevapla
  • Adalet Levent 5 ay önce Şikayet Et
    Mükemmel bir aday sayın valinin seçilmesini diliyorum .
    Cevapla
  • Mert 5 ay önce Şikayet Et
    Git kendi memleketinde belediye baskani ol oraya hizmet et samsun alıştı dısardan adam getirmeye bubsefer olmaz olmuycakda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul motosiklet dehşeti! 6 yaşındaki çocuğa çarpıp kaçtı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle bir arada: 'Türkiye'nin en büyük umudu sizlersiniz!'