Engin Polat'ın muhasebecisi tutuklandı

Polat ailesine yönelik soruşturmada Engin Polat'ın akrabası ve muhasebecisi olan Gökay Bekar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GİRİŞ 24.11.2023 14:40 GÜNCELLEME 24.11.2023 16:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Gözaltına alınan Engin Polat'ın akrabası ve muhasebecisi Gökay Bekar adliyeye getirildi.

Savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilen Gökay Bekar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Böylece soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 16 olurken, 10 şüpheli ise, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Polat çifti soruşturmasında bir tutuklama daha!Polat çifti soruşturmasında bir tutuklama daha!

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak gözaltına alındıSosyal medya fenomeni Banu Parlak gözaltına alındı

Mali Müşavir her şeyi anlattı! Polat çifti kara parayı nasıl akladı?Mali Müşavir her şeyi anlattı! Polat çifti kara parayı nasıl akladı?

Restoranda dehşet! Yeni boşandığı eşini yemek yerken öldürdüRestoranda dehşet! Yeni boşandığı eşini yemek yerken öldürdü

Özlem Lina Öz kimdir? Asıl mesleği nedir? Özlem Öz'ün eski hali...Özlem Lina Öz kimdir? Asıl mesleği nedir? Özlem Öz'ün eski hali...

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • temel 5 ay önce Şikayet Et
    bunlar kesin ailecek gunde en az yuz nilyon kullaniyor idi o zaman yillik 40 milyar para demek en az bir de yillarca kesin vurgun 500 milyar uzeri milyon yalan cok buyuk vurgun var sanirsam ne kadar suc var ise yapmis bunlar ailacek hepsini idam edin birde utanmada yapmadim etmedim kocam bilir kendime zarar verecegim diye deli nr yapiyor ølmek isterse dogal halki ip verin buyur den
    Cevapla
  • Veli 5 ay önce Şikayet Et
    Neymiş, Dilan intihar edeceğini söylemiş.etsin kardeşim bize ne, lüks otolarda video çekerken intiharı düşünmeyen şimdi mi intihar aklına geldi?
    Cevapla
  • ekrem 5 ay önce Şikayet Et
    ne iyisi ip partisi önemli olan ipin ucu veya uçları kimde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
RAMS Park'ta ortalık böyle karıştı! Mert Hakan...
Aliyev'den Reisi açıklaması: Hazırız!