AK Partili Göksu'dan İmamoğlu'na tepki: Pes doğrusu!

İBB Meclisi’nde CHP’li İBB yönetimi ve Başkan İmamoğlu’nu topa tutan AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, İmamoğlu’nun güzel bir haber olarak duyurduğu yeni bir borçlanmayı ‘Pes doğrusu’ diye eleştirdi.

AK Partili Göksu'dan İmamoğlu'na tepki: Pes doğrusu!
AK Partili Göksu'dan İmamoğlu'na tepki: Pes doğrusu!
GİRİŞ 30.11.2023 19:52 GÜNCELLEME 30.11.2023 19:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından İBB’nin yeni bir borçlanmasını güzel bir habermiş gibi duyurdu. İBB Başkanı seçilmeden “Borçlanmaktır ihanettir” diyerek göreve gelen İmamoğlu paylaşımında, “Türkiye’de yerel yönetim olarak ilk Yeşil Tahvil ihracını İBB yaptı. 715 milyon USD tutarındaki Yeşil Tahvilini Londra Borsası’nda ihraç ettik. Bu geliri metro projelerinin finansmanında kullanacağız. İBB’ye olan güven artıyor, ülkemiz kazanıyor. İstanbul’a hayırlı olsun” dedi.

GÖKSU: PES DOĞRUSU! DİYEREK TEPKİ GÖSTERDİ

İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu ise İmamoğlu’nun bu paylaşımına yine sosyal medya hesabından cevap verdi. Göksu, paylaşımında İBB’nin borç batağına sürüklenmesinin endişe verici boyutlara ulaştığına dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi:

Pes doğrusu! Ne zamandan beri borç almak güzel haber oldu? Hani borçlanmak İstanbul’a ihanetti? Bu yönetimin İBB’yi altından kalkılamaz bir borç batağına sürüklemesi endişe verici boyutlara ulaştı. Başka şeyleri finanse etmek için; hayata geçirmedikleri, sadece algı yaptıkları projelerin adını öne sürerek sürekli borçlanıyorlar ve bunu marifet gibi takdim ediyorlar. Oysa rengi "yeşil" olsa da borç borçtur!.

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 8
  • Misafir1234 4 ay önce Şikayet Et
    Eski türkiyeyi özliyen chp ve dis gücler ekremi istiyor türkiyeyi batirsin sonra elimize düssün diye
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    daha durun,ekoyu chp nın başına getirecekler
    Cevapla
  • Çiçek 4 ay önce Şikayet Et
    Hakkında bir sürü dava var. Oy vermeyi düşünenler bir daha düşünsün
    Cevapla
  • Kstmn37 4 ay önce Şikayet Et
    Adam ibb yı yedi bitirdi yetmiyor şurada 4 ay kaldı seçime 715 milyon dolar borç aldım diye rüzgar yapıyor nerede ne yaptın İstanbul'a. İçisleri bakanlığı, adalet bakanlığı ve maliye bakanlığı bu adam hakkında acilen inceleme baslatmalı. Ben bir İst sakini olarak vergilerimin böyle yok edilmesine karşıyım
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Adam da zaten fava açılsın mağdur edebiyatı yapıyım peşinde, zerre kadar hizmet yapmadan kamuoyu yoklamasında %42 oy gözüküyor. Rahmetli Kadir Topbaş döneminde ulaşıma %20 zam yapıldı diye güya protesto etmek için bir ay boyunca turnikiler üzerinden bedava atladılar. İmamoğlu 4 yıl içinde ulaşım, su, İspark vs en az %400 zam yaptı kimsenin gıkı çıkmadı.
    Cevapla
  • Adlar 4 ay önce Şikayet Et
    Ìstanbulu düṣünsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu