İYİ Parti'nin kararına Mansur Yavaş'tan ilk yorum!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti'nin işbirliğine "hayır" kararını değerlendirdi. Yavaş, "Saygı duyuyoruz. Biz 4 milyon 200 bin Ankaralı seçmenin oylarına talibiz" dedi.

GİRİŞ 05.12.2023 10:08 GÜNCELLEME 05.12.2023 10:16
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti’nin “CHP ile işbirliğine hayır kararı”na ilişkin ilk kez konuştu. Habertürk’e konuşan Yavaş, “Saygı duyuyoruz. Biz 4 milyon 200 bin Ankaralı seçmenin oylarına talibiz” dedi.

Habertürk'e konuşan Yavaş, “Biz partilerin aldığı kararlara karışmıyoruz, saygı duyuyoruz. Ankara'da 4 milyon 200 bin seçmen var ve hepsinin oylarına talibiz. Ankara için hizmet ve proje üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ'DEN İŞBİRLİĞİNE "HAYIR" KARARI ÇIKMIŞTI

İYİ Parti lideri Meral Akşener, GİK toplantısının ardından gazetecilere CHP'nin yerel seçimlerde işbirliği önerisine 'hayır' kararı çıktığını söyledi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu da yaptığı açıklamada GİK'te yapılan oylamayı "Bu siyasi tarihimizde çok fazla örneği olmayan bir demokrasi şöleni" olarak nitelendirerek şöyle konuştu:

"Yapılan oylama neticesinde Genel İrade Kurulumuz, 2024 yerel seçimlere İYİ Partimizin hür ve müstakil olarak girme kararını almıştır."

KAYNAK: HABERTÜRK
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 114
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    bunlar gene bir cambazligin pesindeler hayırlısı ittifak yapmiyoz diyip seçmeni kandiriyolar buda dümen
    Cevapla
  • İbrahim gözcü 5 ay önce Şikayet Et
    Bu danışıklı dövüş iyi parti çakma bir aday koyar koydukları adaya kendileri bile oy vermez yani iyi parti çaktırmadan chp ve hdppk nin adayını destekler...
    Cevapla
  • Adil 5 ay önce Şikayet Et
    Numaradan işler. Aldanmayın bunlara. Seçimde abla kardeş aynı yere oy atarlar.
    Cevapla
  • Dede 5 ay önce Şikayet Et
    İyi parti halk ta güvenilmez parti olarak zihinler yer yaptı. Aldığı kararı şimdilik kaydı ile almış. Dostlarına bunu haber vermiştir neden chp de tepki yok. Çünkü onlar bu kararın geçici olduğunu biliyor olabilir.
    Cevapla
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Son dakika golu atmazsa akp heryeri alir . Iyi partiye sevgiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dervişoğlu: FETÖ ve PKK ile mücadelede devletimizin yanında duracağız
Erdoğan'dan tarihi açıklamalar: Milletin sınıfta bıraktığını biz de baş tacı edemeyiz!