Karar sonrası, CHP'nin 'blöf' çıkışına İYİ Parti'den cevap!

İYİ Parti'ye yöneltilen seçim eleştirilerine İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı'dan yanıt geldi. Paçacı, kararlarının kesin olduğunu belirtti.

GİRİŞ 06.12.2023 06:35 GÜNCELLEME 06.12.2023 11:03
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

CHP lideri Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etmiş ve yerel seçimlerde işbirliği yapmayı teklif etmişti. İYİ Parti ise seçime ‘müstakil’ girme kararı almıştı.

Konuya ilişkin konuşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı, saygı çerçevesinde eleştirilere açık olduklarını belirterek, karardan dönüş olmadığının altını çizdi.

Cihan Paçacı, "Bunlar doğal şeyler. Tersine karar alsak da eleştirilecektik. Gündemimizde bu konular yok" dedi.

AYTUN ÇIRAY'A CEVAP

İYİ Parti eski Milletvekili Aytun Çıray'ın, Meral Akşener'e yönelik, "Blöf yapıyor" çıkışını da değerlendiren Paçacı, "Kendi düşüncesi kendini bağlar. Bu konu ile ilgili daha fazla bir şey demeye gerek yok" ifadelerini kullandı.

“KARARIMIZIN ARKASINDAYIZ”

Paçacı, Genel İdare Kurulu'nun ittifaksız seçime girme kararı ile ilgili ise "Diğer partilerin saygı çerçevesinde eleştiri yapma hakkı olabilir. Ama İYİ Partililerin alınan kararın arkasında durması gerek. Alınan karar ile ilgili herhangi bir beyanat verilmemesi gerekiyor. Yapılacak eleştirilere saygımız var ancak bunlar bizim çalışmalarımızı etkilemez. Kararımızın arkasındayız" diye konuştu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 46
  • Vatansever millet 4 ay önce Şikayet Et
    Hepiniz farklı farklı yollardan gitsenizde, farklı kimliklerdeymiş gibi görünsenizde farklı farklı kimliklerde içerden ve dışarıdan konuşsanızda aynı yolun yolcusunuz. Allah cc vatanımı ve müslümanları sizlerin şerrinizden korusun. Allah cc müslüman kardeşlerime ve tüm vatan evlatlarına bir ve beraber olmalarını nasip et.
    Cevapla
  • Mehmet 4 ay önce Şikayet Et
    Menfaat ve kazanc ustune kurulmus bir parti. 90 lardan kalma zihniyet, biz guzel yasayalimda devlet milletde kimmis zihniyeti.
    Cevapla
  • @İŞÇİ@ 4 ay önce Şikayet Et
    Asena gibi dönüyor iyi parti tamamen kendi menfaatleri için varlar yoksa ülkeyi düşünen yok
    Cevapla
  • öner 4 ay önce Şikayet Et
    Çıkarılacak adaylarda göreceğiz,bu ülkeye verdiğiniz zararlar unutulmayacak!
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    ipin ucunu tutanlar yakında müdahale eder.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim