CHP ile İttifakı reddeden Akşener ilk toplantıda İmamoğlu'na yüklendi!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in 2024 yerel seçimleri için işbirliği önerisini GİK kararıyla reddeden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, karar sonrası ilk grup toplantısında Ekrem İmamoğlu'na ulaşım eleştirisinde bulundu.

GİRİŞ 06.12.2023 12:18 GÜNCELLEME 06.12.2023 13:51
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz gün CHP’nin 31 Mart yerel seçimler için ittifak önerisini görüşmek üzere toplanan İYİ Parti Genel İdare Kurulu’nda yapılan gizli oylamada, 14’e karşı 35 oyla CHP’nin seçim için sunduğu işbirliği önerisi reddedildi. İYİ Parti'nin seçime "Hür ve müstakil" girme kararının ardından ilk grup toplantısında ne söyleyeceği merak ediliyordu. Akşener ilk grup toplantısında CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

ULAŞIM HİZMETLERİ BAŞARILI DEĞİL

CHP ile İttifakın reddedilmesinin ardından TBMM'de düzenlenen ilk grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz gün katıldığı bir televizyon programında İETT'deki sözde başarısından bahseden CHP'li Ekrem İmamoğlu'nu isim vermeden eleştirdi. Belediyelerin en önemli görevlerinden birinin nüfus yoğunluğu arttıkça ulaşım hizmetini sağlamak olduğunu belirten Akşener, "Ülkemizde, özellikle de büyükşehirlerimizde ulaşım hizmetlerinin başarısından söz etmek malesef pek de mümkün değil." dedi. 

İMAMOĞLU NE DEMİŞTİ?

Fox TV'de İlker Karagöz ile Çalar Saat programına katılan İmamoğlu kendi dönemlerinde İETT'deki arıza sayısında düşüş olduğunu iddia etmişti. İmamoğlu, 2019'dan bu yana olan dönemi kast ederek yolcu sayısının artmış olmasına rağmen arıza sayılarında düşüş olduğunu belirterek "Arıza sayısında oranında bile inanılmaz bir düşüş yaşattık aslında." ifadelerini kullanmıştı. 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 60
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    5 sene vırvırla geçti gitti....
    Cevapla
  • Hmd 5 ay önce Şikayet Et
    İBB de çalışanların kandillerde verilen simit ve bayramlarda verilen bayram çukulatalarina bile göz dikerek, tasarruf ettiğini ve hatayda bir lise yapımina katkı sağlayacağını belirten bir başkan, ne alaka ise...
    Cevapla
  • Abdullah 5 ay önce Şikayet Et
    İmamoğlu AKP'den aday olsa oy verilmez. Adamın 5 senesi kendi reklamını yapmakla geçti.
    Cevapla
  • Orhan 5 ay önce Şikayet Et
    Herkez Hak ettigi sekilde yonetilir, ekrem imamoglu ona oy Verenlerin aynasidir.
    Cevapla
  • Kutahyali 5 ay önce Şikayet Et
    En iyisi mi mahalle muhtarı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan canlı yayında uyardı: Hazırlık yapmamız lazım, oyun değiştirici olacak!
Nicolo Zaniolo'da korkulan oldu! Galatasaray'ın planı suya düşebilir