Akşener reddetti: Pusuda bekleyen CHP'li troller saldırıya geçti

İYİ Parti lideri Akşener, ittifak talebini reddetmesinin ardından bir kez daha CHP'li trol hesaplar ve gazetecilerin hedefi oldu. Akşener'e ağza alınmayacak küfürler savuran CHP'liler, işbirliği yapmak istedikleri İYİ Parti'yi ise karaladı.

Akşener reddetti: Pusuda bekleyen CHP'li troller saldırıya geçti
Akşener reddetti: Pusuda bekleyen CHP'li troller saldırıya geçti
GİRİŞ 06.12.2023 21:25 GÜNCELLEME 06.12.2023 21:27
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

CHP'nin ittifak talebini reddeden İYİ Parti, CHP trollerinin linç girişimlerine maruz kaldı. 

14 Mayıs seçimlerinden önce eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanamayacağı endişesiyle adaylığına karşı çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, o gün olduğu gibi bugün de CHP'lilerin hedefinde

Hatırlanacağı gibi, 3 Mart akşamı 6'lı masadan kalkacağını söyleyen Akşener; sosyal medyada tehdit, küfür ve linç kampanyasına maruz kalmıştı. 

AĞIR KÜFÜRLER, 'SİYASİ MEVTA' BENZETMELERİ...

CHP'li gazeteciler ve sosyal medyada CHP adına paylaşım yapan trol hesapları, Akşener'e ağza alınmayacak küfürlerle saldırıyor. 

Kamuoyunun "Saraçhane medyası" mensubu olarak bildiği gazeteciler, "Allah taksiratını affetsin" diyerek Akşener'i "siyasi mevta" ilan etti. 

Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a şiirli gönderme: Korkak Yavaş!Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a şiirli gönderme: Korkak Yavaş!

CHP ile İttifakı reddeden Akşener ilk toplantıda İmamoğlu'na yüklendi!CHP ile İttifakı reddeden Akşener ilk toplantıda İmamoğlu'na yüklendi!

Akşener'in kurmayından CHP'ye dikkat çeken 'yerel ittifak' cevabı!Akşener'in kurmayından CHP'ye dikkat çeken 'yerel ittifak' cevabı!

Sinkaflı küfür eden bazı troller ise, İYİ Parti'yi aşağılayan yorumlarda bulundu. 

Saraçhane medyasından işaret alan CHP trolleri ise vakit kaybetmeden devreye girdi. Hızını alamayan CHP trolleri, iş birliği yapmama kararından dolayı Meral Akşener’e sinkaflı küfürlerle hakaret etti. İYİ Parti’yi de aşağılayan yorumlarda bulundu.

CHP'DEN MİSİLLEME: ADAYLAR AÇIKLANACAK

CHP'de de, İYİ Parti ile işbirliği olmayınca izlenecek yol haritası belli olmaya başladı. CHP, İYİ Parti'nin güçlü olduğunu söylediği illerde adaylarını duyuracak. Akşener'in Kılıçdaroğlu için kullandığı "seçilemez" argümanı, bu sefer kendisi için kullanılacak. İYİ Parti'nin adaylarının "kazanabilecek isimler" olmadıkları öne sürülecek. 

CHP'li kaynaklar da İYİ Parti'yi "zaten dağılıyorlar" sözleriyle hedef aldı. İstifalar zincirine gönderme yapan kurmaylar, İYİ Parti'nin oylarının eridiğiğini ve akıbetinin belirsizleştiğini öne sürmeye başladı.

ÖNEMLİ İSİMLER "HAYIR" DEDİ

İYİ Parti cephesinde ise ittifak kararı oldukça net. Genel İdare Kurulu'nda yapılan oylamada Koray Aydın, Musavat Dervişoğlu, Oktay Vural ve Erhan Usta gibi isimler "hayır" dedi. 

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 77
  • Vatan 5 ay önce Şikayet Et
    CHP = pkk helal olsun meral aksenere doruyu gordu
    Cevapla
  • perdeci 5 ay önce Şikayet Et
    Bunlar saga sola saldırarak ne elde edecekler acaba merak ediyorum. ya siz icraat yapın proje üretin milletten yana olun milli olun bu milletin derdiyle ilgilenin bu millet size zaten gerekli desteği verir.Ama sen çıkıp pkk lı hainlerle iş tutarsan taş üstüne taş koymazsan seçim kazanamazsın 6 degil 16 partiylede çıksanız yola bu millet yemez.Çünkü başka Türkiye yok.
    Cevapla
  • YILMAZ 5 ay önce Şikayet Et
    Milletvekili olup, dolgun maaş alarak, Türkiye aleyhine siyaset yapanın Allah belasını versin, aldıkları maaşlar zehir zıkım olsun.
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    meral hanımın yanındayım
    Cevapla
  • Teke 5 ay önce Şikayet Et
    İpin ucu kaçtı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den İsrailli Bakana 4 fotoğrafla cevap!
Starbucks’ı boykot edenlere ‘salak’ diyen Ümit Özdağ, oyuncu Sinan Albayrak’a dava açtı